Milyen nagy hülyeségeket csináltatok a barátaitokkal amin azután jó nagyokat röhögtetek? : D
Balatonon hajnali 1 körül meztelenül rohangáltunk a tök sötétbe és valaki felkapcsolta a lámpákat és minden szem ránk szegeződött.
Éjfélkor Városligetbe vizipipáztunk és megállt mellettünk egy rendőrkocsi mi meg elfutottunk.
Videókamerával mentünk az utcán és hülye kérdésekkel meginterjúvoltuk az embereket. xD
Részegen egy farönkbe pakaszkodva 5-en átúsztak a Dunán. (ezt a haverjaim csinálták én meg a partról figyeltem őket, és rettegtem, nehogy vízbe fulladjanak...ez még utólag se volt nekem annyira vicces mint nekik)
Számtalanszor volt hogy gyümölcsöt loptunk,vagy kukoricát így nyáron.
Egyszer mikor mentünk lopni,persze nem zsákkal,hanem néhány szemet magunknak,szóval egyszer ott találtuk a csőszt is,ezért az egyikönk odament hozzá,és elkezdett dumálni vele,hogy milyen gyümölcsök vannak,mennyit terem 1 évbe,meg hasonlók,addig mi meg szedtük a gyümölcsöt,aztán lebuktunk,de nem agyon tudott utánunk futni a vénember:DD
Aztán még régebben a barátnőméknél bedobáltuk a csikkeket a szomszéd házba az ablakon át,mert egy vén hárpia lakott,és folyton csesztetett minket:D
Most ennyi jutott eszembe,de még majd írok:)
ti aztán tudtok élni :D
még, még, még, még, még, ennyi nem elég xD
Utolsó vagyok:)
Falun lakom,és egyszer kitaláltuk,hogy estefelé,amikor még nincs teljesen sötét,de már kisebb a forgalom,kifekszünk az út közepére,és várjuk hogy jöjjön egy kocsi,aztán ha megállt,eljátszottuk,hogy rosszul vagyunk,ha meg nem,az utolsó pillanatban felugrottunk gyorsan.1x-2x majdnem szívrohamot kaptam,de így utólag nagyon jót röhögök rajta:D
Aztán volt hogy éjjel kimentünk az utcára ilyen szilveszteri trombitákkal,azt elkezdtük fújni,meg mindenki ordította hogy ébresztő:DDamikor kinézett valaki,gyorsan elbújtunk az orgonásba,vagy az árokba:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!