Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen nagy hülyeségeket...

Milyen nagy hülyeségeket csináltatok a barátaitokkal amin azután jó nagyokat röhögtetek? : D

Figyelt kérdés
Szóval milyen balhéba keverettetek , miket csináltatok stb , köszi
2010. aug. 16. 15:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor a barátnőmnél vagyok, akkor állandóan kimegyünk a vasútállomásra, és egyszer eleredt az eső, mi meg nem tudtunk hová bemenni, átrohantunk a közeli éppen zárva tartó kisbolt erkélyére, és ott voltak a rácsozott ablak mellé kampók akasztva, a csuklószorítójánál fogva beakasztgattam őket a rácsra, szóval tudott mozogni, csak nem mehetett el az ablaktól, és amikor jöttek más emberek is oda az eső elől, ő megállt a fal mellett, én meg eltakartam, és ott nagyban börtönőröset játszottunk, nekik meg fel se tűnt, mert szépen takartam magunkat :D Meg a vasútállomáson nem nagyon figyelik az embereket, és van egy "firkafal", és oda mindenfélét kiírtunk mi is, meg a régebbiekre válaszoltunk. És tök viccel volt, amikor kimentünk kb. egy hónappal később megnézni, és válaszoltak a miénkre is *nevet*

Nem nagy balhék, de élveztük őket :3

2010. aug. 18. 13:17
 12/17 anonim válasza:
100%

Egy görögországi nyaraláson volt egy kukoricaárus, akivel összehaverkodtunk (angolul beszélgettünk) aztán szép lassan beetettük vele, hogy oordibálja azt hogy Baszott jó a kukorica! 1 héttel késöbb már a pólójára is az volt irva, és nem gyözte megköszönni, mert elvileg 3 szor annyi kukoricát adott el (: nem csodálom :D

valahol van róla egy kép is a gépen, de ilyenkor az istenért sem találom meg..jellemzö. na mind 1

a lényeg az, hogy ezen iszonyatsokat röhögtünk.

2010. aug. 18. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
utolsó rohadt jóó :DDDDDDDDD
2010. aug. 18. 14:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Felmentünk a gyakorikerdesekre, és elkezdtük olvasni a kérdéseket.
2010. aug. 18. 16:19
 15/17 anonim ***** válasza:
13:25 :D:D:D:D:D:D:
2010. aug. 18. 17:25
 16/17 anonim válasza:
100%

Rendben, na , én sem emlékezhetek már mindenre :D nem kukorica volt, hanem fánk. viszont megtaláltam a képet! :D

[link]

2010. aug. 23. 11:27
 17/17 anonim ***** válasza:
ez k*rvanaaaaaaaaaaagy:DD:D:DD::DD
2010. aug. 23. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!