Mi a véleményetek Darvolia blogjáról?
A kiscsaj eredetileg reptiliannak képzelte magát, majd mégis úgy döntött a szürkék szimpatikusak neki, és már őket isteníti. Jah egyébként azt képzeli magáról hogy egy reptilian, pökhendi stílusa undorító, és sok kis talpnyalója van :D
jaja tipikus tini baromság... tegnap még rocker vagyok holnap már emos... szánalmas XDXD
ma még hűllőket imádom, holnap a szürkéket, holnapután a magas szőkéket fogja már kultiválni... Jön Asthar kapitány :D...
hát te inkább ne imádd egyiket sem. xDDD
látszik hogy semmit nem értesz az egészből, mert akkor értenéd miért "pártolt" át a szürkékhez...xd
Ez a veszekedés olyan mint "drága" barátom 404 idejében. Az is volt valami....
Szóval ez a Darvolia... Igen hallottam róla de nem tartottam lényeges tényezőnek, ezért nem foglalkoztam vele többet. És most már a szürkéket dícséri... Lehet megéri újra ránéznem egy kicsit.
Kedves "hívek"
Mondjátok csak mi is az ami teljességgel meggyőzött titeke?
Ismeritek egyáltalán a szürkéket? Az igazi valójukat. Minden bizonnyal nem.
Ha ismernétek őket, akkor ugyan nem dicsőítenétek ezeket. A szürkékben semmi tisztelnivaló nincs. Semmi....
De a legrosszabb az ha valaki utálja a saját faját, szembefordul vele. Mondjátok meg Darvnak, hogy minnél gyorsabban felejtse el az embrtutálatát, mert egyébként olyan következményeket fog magával vonni amit nem igazán szeretne senki. Én tudom.
Nekem nagyon tetszik Darvolia blogja, de itt egy kicsit ellentmondásba keveredett... http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5241..
Üdv, J Ügynök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!