Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményetek Darvolia...

Mi a véleményetek Darvolia blogjáról?

Figyelt kérdés

A kiscsaj eredetileg reptiliannak képzelte magát, majd mégis úgy döntött a szürkék szimpatikusak neki, és már őket isteníti. Jah egyébként azt képzeli magáról hogy egy reptilian, pökhendi stílusa undorító, és sok kis talpnyalója van :D

[link]

2013. dec. 28. 15:07
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

jaja tipikus tini baromság... tegnap még rocker vagyok holnap már emos... szánalmas XDXD

ma még hűllőket imádom, holnap a szürkéket, holnapután a magas szőkéket fogja már kultiválni... Jön Asthar kapitány :D...

2013. dec. 28. 18:36
 42/55 anonim ***** válasza:

hát te inkább ne imádd egyiket sem. xDDD

látszik hogy semmit nem értesz az egészből, mert akkor értenéd miért "pártolt" át a szürkékhez...xd

2013. dec. 28. 18:38
 43/55 A kérdező kommentje:
Nem is akarom a butyutaságait megérteni... majd megkérdezem Kisfaludy Györgyöt, hogy miért jobbak a nagyszeműek... amúgy miért szürkék..akkor az emberek a sárgaszerűek?? így emlegetnek a szürkék minket? nézd már ma 2 sárgaszerűt raboltam el és kísérleteztem vele..juppi de jó volt :D amúgy is a Zéták között is több alfaj van elvileg, meg hibridek stb. de ti vagytok az okosok.... Betty és Barney Hill meg biztos a feketék voltak... és azt hitték eltévesztették a bolygót XDXD
2013. dec. 28. 18:45
 44/55 A kérdező kommentje:
de annyira nincs átváltóképességed, hogyan értelmezd a leírtakat...ilyen primitív csürhétek van..gratulálok :D
2013. dec. 28. 18:46
 45/55 anonim ***** válasza:
értelmezem, csak lesz arom xD
2013. dec. 28. 18:48
 46/55 anonim ***** válasza:
na de én abba hagyom, már untatsz. :D majd jön valaki aki meg téged támogat. egy másik farok. xD
2013. dec. 28. 18:49
 47/55 A kérdező kommentje:
Akkor minek vagy még itt?? menj Duráliával és vágjatok partiba egy szürkét vagy hüllőt... ha pasit is bevesztek mondjad a hüllőnek hogy ne fogazzon XDXD..a szürke meg ugyse nagyon tud... nem elég nagy hozzá a szája...ő tipikusan az a fajta aki az intelligenciájával hódít XDXD
2013. dec. 28. 18:50
 48/55 Dalek Traak ***** válasza:

Ez a veszekedés olyan mint "drága" barátom 404 idejében. Az is volt valami....

Szóval ez a Darvolia... Igen hallottam róla de nem tartottam lényeges tényezőnek, ezért nem foglalkoztam vele többet. És most már a szürkéket dícséri... Lehet megéri újra ránéznem egy kicsit.

Kedves "hívek"

Mondjátok csak mi is az ami teljességgel meggyőzött titeke?

Ismeritek egyáltalán a szürkéket? Az igazi valójukat. Minden bizonnyal nem.

Ha ismernétek őket, akkor ugyan nem dicsőítenétek ezeket. A szürkékben semmi tisztelnivaló nincs. Semmi....

De a legrosszabb az ha valaki utálja a saját faját, szembefordul vele. Mondjátok meg Darvnak, hogy minnél gyorsabban felejtse el az embrtutálatát, mert egyébként olyan következményeket fog magával vonni amit nem igazán szeretne senki. Én tudom.

2013. dec. 28. 20:34
 49/55 A kérdező kommentje:
Lényegtelen, úgyse hiszik el..A történelem bizonyítja egyes eszmék annyira beivódnak, hogy katasztrófális következménnyel járhatnak. De ilyen mindig csak valamilyen demotivált társadalmakat, korcsoportokat érint..A mostani is ilyen érdekmotiváció nélküli társadalom, nincs nevelés, a tinédzserek valamihez fordulnak, ami a megszokott "unalmat" mellőzi. Aztán elő van ez már készítve a háttérből, annak idején átvette az elit a kereszténységet, mint megfélemlítő, manipulatív "eszközt", manapság felváltja ezt a média, legfőképp a világháló, és a fő műsorok az ezotériával, New Age-el és Földönkivüleikkel kapcsolatosak.
2013. dec. 29. 10:09
 50/55 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik Darvolia blogja, de itt egy kicsit ellentmondásba keveredett... http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__5241..

Üdv, J Ügynök

2014. jan. 15. 08:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!