Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a csajról és a blogjáról? Csak szerintem képmutatás amit csinál?!

Figyelt kérdés

Erre a shapeshifter blogra gondolok, amit ide is olyan sokan linkelgetnek állandóan...

Hát én belenéztem, de nem találtam benne semmi csodálatosat. Az egész csak arról szól, hogy mutogatja magát, és mindenkinek hanyatt kéne esnie tőle... Egyáltalán minek csinálja, amikor már így is totál sovány? Én valahol ezt képmutatásnak érzem, és hogy pofán röhögi azokat, akiknek meg valóban szükségük volna a segítségre és a biztatásra.

Szerintetek nincs igazam?? Nektek nincs elegetek az ilyen oldalakból, ahol gebe pics@k vinnyognak, hogy ők aztán hú de kövérek???

Most ez normális?? Mert szerintem senkin nem segít vele, maximum még jobban hányok magamtól miatta. [link]

2012. márc. 7. 01:45
1 2
 1/14 anonim válasza:
83%
Én most néztem meg először (a kedvedért:) ) és az a véleményem, hogy sosem volt kövér, csak kicsit aránytalan, úgyhogy nem más, mint sport kell neki. Másik, hogy 18-22 éves kori próbálkozások ezek, ennyi idősen máshogy alakul még a test és a szervezet, könnyebben jönnek-mennek a kilók, mint pl 30 felett. Egyszóval ez nem egy megfelelő diétás blog annak, aki valós túlsúllyal rendelkezik, ez a véleményem.:)
2012. márc. 7. 02:39
 2/14 anonim ***** válasza:
67%

most ez miért nem normális? az a normális ha valaki megvárja mig 80-90-120 kiló lesz és csak utána kap észbe és fogyókúrázik hogy aztán "hányjon magától" előtte és utána is mivel a bőre kinyúlik meg hosszu hónapokig kell sanyargatnia magát hogy legalább az egészséges tartományba érjen?

nem 45 kilós ez a csaj, hanem 65 volt, most meg 55. abban neked mi a gebe? tök normális súly. nem csak dagadtak vannak a világon, hanem 60 kilósak is, és esetleg hamarabb észbekapnak. és képzeld el hogy segit vele valakinek, én is 60 kiló vagyok és fogyni szeretnék. és pont azért mert nem vagyok hajlandó megvárni mig 80 leszek. nem 40 kiló szeretnék lenni hanem 55-57.

neked meg az irigység az eszed veszi el és magamutogatást látsz ebben, meg hogy "pofán röhögi" azokat akiknek tényleg fogyniuk kell.. most arról ki tehet hogy ez a csaj nem hizott fel önmaga duplájára és még tudja is hogy fogyjon? én pont azokkal a blogokkal nem tudok mit kezdeni amiket sokkal kövérebbek irnak.

ps. a válasz hangneme csak igazodott a kérdéshez, én nem itélem el a kövéreket, csak rühellem mikor ők meg gebéznek olyanokra akik MEGDOLGOZNAK kemenyen az alakjukért.

2012. márc. 7. 03:58
 3/14 anonim válasza:
89%

A blog írás egyre megszokottabb manapság.

Nem mondom hogy hű de hasznos az oldal de nem igazán találtam benne rossz dolgot!

A csaj eddig nem ment el a kóros soványság irányába így ezt sem lehet kritizálni!

Viszont a net tele van más kamu fogyási tippekkel és ő legalább nem kamuzik!

Ugye ismerjük az előtte-utána fotokat ahol az egyiken nagy pocakkal van a másikon meg feszes, kockás hassal! És ugye tudjuk hogy ott egy kis gyúrás után csinál fotót a kockás hassáról, majd után eszik és iszik egy csomó puffasztó dolgot és így kapja meg az előtte fotó puffadt hasú emberkéjét.

Vagyis tele van a net kamu fogyásokkal. Ez a csaj legalább nem kamuzik...

2012. márc. 7. 07:25
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
Mennyi unatkozó ember van. :o Szerintem jobban nézett ki a kúrája előtt, de majd legközelebb nyit egy blogot arról, hogy hogyan gyógyult meg az anorexiájából, felcserélve a képeket. :)
2012. márc. 7. 07:33
 5/14 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon lepontoztátok a másodikat, pedig igaza van. Nehogy már azt bántsuk, aki időben észbe kap és tesz azért, hogy még jobban nézzen ki. Pont ezért jelenthet motivációt a túlsúlyosabb embereknek is.
2012. márc. 7. 08:22
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

Pont olyan méretei vannak mint nekem, a legutóbbi eredményei alapján. Én is akarok fogyni 2 kilót. Amúgy 167cm 53 kg vagyok és a combommal és a csípőmmel vagyok elégedetlen.

nem duci, hanem kicsit puha, ezen sporttal lehetne segíteni.

2012. márc. 7. 08:23
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Én nem tartam képmutatásnak. Írja is az elején hogy ő már csak az utolsó pár kilójától akar megszabadulni, tehát nem 10-20 kiló fogyásról ír, vezet naplót. Viszont az étrend amit követ változatos, és vannak benne egész jól hasznosítható tippek. Engem motivál ha ilyesmit olvasok, de persze mindenki másképp van vele.
2012. márc. 7. 11:20
 8/14 anonim ***** válasza:
38%
Nem kövér, csak formátlan. Én ilyen alakkal kútba ugranék.
2012. márc. 7. 11:29
 9/14 anonim válasza:
78%

#8 Mintha "egy csöppet" kritikus lennél vele!

Vagy olyan bátor hogy te is megmutasd magad? Várom a facebook profilod címét(akár privátban) mert kiváncsi vagyok. Vagy kiderülne hogy egy 120 kilós emberke ül a klaviaturánál akinek savanyú a szőlő :DDDDD

2012. márc. 7. 11:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
SZerintemnagyon jo a csaj es jol csinalja h vezeti a blogjat. Nem koplalassal fogy es nem is a focel hogy gebe legyen hanem h szep formas szexi teste legyen es valljuk be ku rvajol csinalja es megneznem h a kozuletek levo osszes kritikus hajlando lenne nap mint nap eljarni edzeni elore megtervezni es megfozni az etelet es lenne eleg kitartasa ehhez mert igaza van nem az a lenyeg hogy lefogyunk orulunk megint telezabaljuk magunkat a kovi evben hizunk aztan kezdhetjuk elorol meg akarja tartani ezt hivjak ELETMODVALTASNAK es nem gagyi atvero dietanak amit az osszes hu lye kovet itt GYKn
2012. márc. 7. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!