Mi a véleményetek erről a csajról és a blogjáról? Csak szerintem képmutatás amit csinál?!
Figyelt kérdés
Erre a shapeshifter blogra gondolok, amit ide is olyan sokan linkelgetnek állandóan...
Hát én belenéztem, de nem találtam benne semmi csodálatosat. Az egész csak arról szól, hogy mutogatja magát, és mindenkinek hanyatt kéne esnie tőle... Egyáltalán minek csinálja, amikor már így is totál sovány? Én valahol ezt képmutatásnak érzem, és hogy pofán röhögi azokat, akiknek meg valóban szükségük volna a segítségre és a biztatásra.
Szerintetek nincs igazam?? Nektek nincs elegetek az ilyen oldalakból, ahol gebe pics@k vinnyognak, hogy ők aztán hú de kövérek???
Most ez normális?? Mert szerintem senkin nem segít vele, maximum még jobban hányok magamtól miatta. [link]
2012. márc. 7. 01:45
11/14 anonim válasza:
Szerintem az nem lett volna baj, ha pár kilót fogy, de szerintem így már semmi alakja nincs......nem súlyban kellene változnia, hanem izmosodni...szerintem a mostani kinézete elég deszkás. Lehet volt rajta pár (nem zavaró) kiló, de legalább nem tök lapos volt.
12/14 anonim válasza:
ha fröcsögés helyett végigolvastad volna a blogot, megtaláltad volna azt a részt, ahol azt írja, hogy TUDJA, hogy nincs rajta túlsúly, de a célja egy izmos és rugalmas alkat felépítése.......
13/14 anonim válasza:
Láttam ezt a blogot,és én is rendesen ki voltam akadva 16 éves fejjel is,hogy hogy jut valakinek ideje arra,hogy külön főzőcskézzen. Nem képmutató a blog,csak egyszerűen képtelenség ezt tartani úgy,hogy az ember mellette rendes társas életet éljen. Nem arról van szó,hogy tömni magadba a kaját a haverok miatt,mert én is számolgattam a kalóriákat,még akkor is,ha haverokkal mentem erre-arra,de ez az életmódváltás szintjén beteges. Előbb-utóbb idő/pénz/kedv hiányában módosul a külön főzicskézős terv,és ha most "hú,de menő" is,hogy tartom a fogyókúrát fesztiválozás alatt meg étteremben(?),én azért nem hoznám a barátaimat vagy a családomat kínos helyzetbe azzal,hogy elmegyek dumálni a szakáccsal,hogy így,meg úgy süssön,meg én külön kaját kérek. Természetesen figyelem a F-Szh-Zs arányokat,de ez,amit ő csinál,grammra pontosan szinte,ez sok. A sport részét támogatom,de a kajálás nem lesz jó,hosszútávon,sőt,kicsit olyan is,mint a koplalás,nagyon nehéz tartani ezt,ráadásul nálunk iszonyat nagy ordítozások és veszekedés lenne,ha én nekiállnék külön költeni a saját kajámra,amit csak én eszek. Ez,már bocsánat,de önzőség. Márpedig a lány életmódváltásnak szánja,meg a ShSh program is abból áll,hogy lefogyni pálcikára,aztán arra építeni izmokat... Lehet,hogy hülye vagyok,de... nem lenne egyszerűbb a kettőt egyszerre? Mert ez egy kicsit egészségtelen az ő egészséghajszoló stílusához képest. Meg "júj,le van védjegyezve,közjegyzővel"... na ne... A Lifetilt blog az legalább őszinte,reális,normális,és életszerű. Meg nem is nagyképű. És nem vagyok tőle rosszul,hogy "jaj,tessék már felfogni,hogy senki kedvéért nem változtatok ezen" hanem tud alkalmazkodni. Ez a véleményem róla. Amúgy már én is ki akartam ezt a kérdést írni,mert felb_ta az agyam,már bocsi a nőietlen megnyilvánulásért.
14/14 anonim válasza:
Hát basszus mekkora gyíkok vannak,a blog remek és akinek hánynia kell magától az ne másokat okoljon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!