Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményetek Darvolia...

Mi a véleményetek Darvolia blogjáról?

Figyelt kérdés

A kiscsaj eredetileg reptiliannak képzelte magát, majd mégis úgy döntött a szürkék szimpatikusak neki, és már őket isteníti. Jah egyébként azt képzeli magáról hogy egy reptilian, pökhendi stílusa undorító, és sok kis talpnyalója van :D

[link]

2013. dec. 28. 15:07
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim válasza:
Nagyon unalmasak a 404-es poénok. mi lenne, ha elkezdenék viccelődni a régi vagy új nicketekkel? Egyébként kicsoda az a Darvolia egy itteni fórumozó volt? én nem láttam itt egyszer sem.
2013. dec. 28. 18:08
 22/55 anonim ***** válasza:
raj, szóval tényleg te vagy az. ó, egyelekmeg...xdd hát aranyos volt. majdnem 30 éves vagy mi? hát tényleg gáz, hogy egy fiatal lánynak több esze van, mint neked. de nem baj, ő Darv, több embernél értelmesebb. te meg még csak zsidózni tudtál...:DD oké, yo hogy a humor kategóriába vagyunk, mert röhejes amit itt folytatsz.xd
 23/55 anonim ***** válasza:
Darv nem itt van gyakorin. Több esze van, hogy itt a pihentagyúakkal foglalkozzon... :D
 24/55 A kérdező kommentje:
Milyen Viktória... nem ezen az oldalon volt :D :D ti csak itt meg a blogotokon élitek az életetek az a ti bajotok.. :D Attól, hogy leredukáljátok a világot kis taknyos tizenévesként, mert nincs sikerélményetek a való életben, attól még nem kellene ezt csinálnátok. Elég baj, hogy nem vagytok megnevelve, csak a feneketek alá rakják a tableteket stb. Sajnállak titeket :)
2013. dec. 28. 18:09
 25/55 anonim ***** válasza:
hát akkor felvilágosítalak, hogy Darv más oldalon nem beszél senkivel, csak skype, facebook meg pár privátabb oldalon, de ott nem, ahol te szívod a levegőt...xd ez szóval egy jó nagy öngóllövés volt, gratulálok neked megint, tisztelt kérdező. xDDD azt bírom még a legjobban, amikor jön valaki aki Darv mellett áll, hogy rögtön azt hiszik, ő írogat, kamu profról. hát hallod, ennyire szeretitek, hogy szeretnétek, hogy ennyire kis figyelmet is kapjatok tőle? szánalmas... xDDDDDD
2013. dec. 28. 18:12
 26/55 A kérdező kommentje:
Nagyon értelmes lehet, akinek az jelenti az értelmes fajt, amelyik levadász egy élőlényt és ezt élvezve felkoncolják azt nyersen, mint a dögkeselyűk, és olyan okosak is, hogy betartják a hierarchiát :D
2013. dec. 28. 18:12
 27/55 anonim ***** válasza:
na most megint tereled a témát? ó hallod... hát ez így aranyos. mindig ezt csinálja mindegyik, amikor megfogják.xdd ha annyira tudsz róla mindent akkor legyél büszke magadra, de amíg nem ismered meg addig inkább ne ugass, mert nem leszel okosabb, meg bölcsebb se :SS ez a rossz hírem
2013. dec. 28. 18:14
 28/55 A kérdező kommentje:
Kit érdekel ez a skizoid kiscsaj.... Kár, hogy Lipót bezárt, de Nagykállót ajánlom még esetleg... nem gondolom, hogy te lennél ő... nem is nagyon érdekel csak felidegesített a hülye blogja...és főleg az ilyen idióták,mint te lehetst..hogy nyalizol csak meg ne egyenek a hüllők... és hogy mennyire undorító az emberiség... ilyeneket írogattok...hát ez a hulladék hüllő faj biztos páratlanul magasabbrendű... am vicces a szürke felkoncolása videó..azon én is nevettem..Darvika meg könnyeket potyogtatott :D
2013. dec. 28. 18:16
 29/55 A kérdező kommentje:
Csak kár hogy a humor kategóriában van ez... am te folytatsz intim viszonyt Darvival?... ugy mint az itteni 404 az ő fórumáról egy csajjal?... ti is ilyen belterjes okoskodó társaság vagytok?
2013. dec. 28. 18:19
 30/55 anonim ***** válasza:

én is sírtam rajta ez nem vicces. mit is mondott még Darv régen?

-Hát még egy ilyen Szürkéket boncoló videót mutatsz, én megöllek! Tudod, hogy sírok rajta, és kikészít. De mutathatsz haldokló emberekről, vagy kinyúlt emberekről. Ott is sírok. A nevetéstől. :D"

szóval igen, jó az értékrendje...xDDDDDD <3

2013. dec. 28. 18:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!