Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményetek Darvolia...

Mi a véleményetek Darvolia blogjáról?

Figyelt kérdés

A kiscsaj eredetileg reptiliannak képzelte magát, majd mégis úgy döntött a szürkék szimpatikusak neki, és már őket isteníti. Jah egyébként azt képzeli magáról hogy egy reptilian, pökhendi stílusa undorító, és sok kis talpnyalója van :D

[link]

2013. dec. 28. 15:07
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
látszik, hogy fingod nincs róla, meg az is, hogy nem ismered. sose képzelte magát annak, csak nem tudta, tulajdonképpen kikkel is találkozott, vagy kikhez köthetők azok a jelenségek, amiket látott ő egyedül, vagy esetleg a barátaival. most rájött, és beismerte, hogy semmi köze nem volt a reptiliánokhoz. emellett van logika abban, amit ír, de ezt nem érti mindenki, legfeljebb az, aki őt ismeri jobban, vagy a témát.
2013. dec. 28. 17:08
 2/55 A kérdező kommentje:
Jah persze mily nagyszerű, ahogy leírja mennyire csodálatos a hulladék hüllő faja, hogy együtt zabálnak az áldozatból, az emberekből, mint egy falka dögevő hiéna.. igen vajmi felsőbbrendű faj lehet :D.. Kicsit sok David Icke-ot, meg sorozatot nézett szerintem...aztán rájött, hogy a reptoidok nem menők már.. így jöttek a szürkék, bár most ők se menők már annyira, mint a hidegháborús időszakban :D
2013. dec. 28. 17:22
 3/55 anonim ***** válasza:

mert itt nem a hidegháborús időszakról, vagy bármi másról van szó, te istenverte barom. érdekes, akik foglalkoznak a témával, és méltók voltak arra, hogy találkozhassanak velük, azok mindig értik. szerinted ok nélkül követik annyian? azt hiszed, majd a fontosabb információkat pont a blogjába írja le, mi? csak mert sokan ezt hiszik, ezért nem áll össze a kép nekik.

a blogot nem is a fogyatékosoknak nyitotta, hogy ott ismerjenek meg mindent a szürkékről, vagy a reptoidokról. pont leszarja, kik olvassák, és kik követik, ezt már nem egyszer leírta.

2013. dec. 28. 17:24
 4/55 A kérdező kommentje:
XDXD jajj megint egy kiválasztott..hány ilyet ismerek te... volt itt is egy..404-nek hívták....volt szerencsém megannyihoz... imádják a laikusokat...könnyen becserkészhetők... ti meg egyből térdre rogytok... hulladék hüllők..ott a Lacerta interjú pökhendi stílusa.. olvastad azt egyáltalán??? Aztán ott a V, mint Visitors sorozat stb... rengeteg sci fi foglalkozik a beszivárgó hüllőkkel... pl. Csillagkapu, de a V sorozatban is lényegében ezzel foglalkoznak, hogy álcázzák magukat közben gonoszok. Megmentőnek lépnek fel..közben meg... de nem jobb a helyzet a drága plejádokkal sem, akik szintén megmentők...na meg a fénymunkások..hetente jön ki egy ilyen vicc, mint ez a Darvolia vagy ki a franc :D
2013. dec. 28. 17:31
 5/55 A kérdező kommentje:

Szerinted ok nélkül követnek egy 2000 éve halott embert több milliárdan? Hitlert ok nélkül követték? na és Sztálint?

Manipuláció...ismerős ez? Karizma? a modern kor a legalkalmasabb erre...ez a "szemfényvesztők" kora... de jó ilyenkor felváltva nézegetni ezeket a blogokat..akár 404 é...neki is volt kis popónyaló teamje tizenéves IQ huszárokból...:D

2013. dec. 28. 17:35
 6/55 anonim válasza:
Magától értetődő, hogy ez a "kiscsaj" többet tud és többre is képes, mint amennyit elárul, és minden ami ellene szól, valójában tudatosan szól ellene. Még régebben én is szidtam, mert nem láttam a logikát, ezért felkerestem skypeon, hogy na akkor most mi van, felteszek neki pár kérdést, és meglátjuk, mit reagál, és akkor egy olyan oldalát ismertem meg, amit eddig el sem képzeltem volna róla. Nem volt ellenséges, de elég elfoglaltnak tűnt, ráadásul, nem ellentmondásokba ütköztem, sokkal inkább annyit láttam, hogy tényleg nem tudja, mi van. Azt hiszem, ha jól, hogy ez volt az az időszak, amikor a reptiliánokból kezdett úgymond kiábrándulni, és rájött, hogy rohadtul nem róluk volt szó eddig, és ebben én is megerősítettem. Nem abban a sok rossz dologban hitt, és tényleg más lényekre gyanakodott, nem pedig azokra, akik vele foglalkoztak. Meg mondjuk, például máshogy áll bizonyos dolgokhoz, mint a legtöbb ember. Amit például más átoknak, mágiának vagy hasonlónak hív, legalábbis mindent meg tudott nekem magyarázni logikusan, és olyanokat is, amikről még én sem tudtam. Egy szóval a dolgok mélyére lát. Az elképzelések és gúnyolódások ellenére amiket rá aggatnak, elég sok barátja van, mint kiderült, és tényleg sokan szeretik, még is, ha kell, bele tud olvadni többnyire a környezetébe, és képes átlagos csaj formát ölteni, mint kiderült. Ez pedig elengedhetetlen, mert ha ennyi kritika ellenére mindent komolyan gondolna, akkor bizony, sokan tönkremennének.
2013. dec. 28. 17:38
 7/55 anonim ***** válasza:

manipuláció? hát ekkora hülyéket mint te is... xDDDDD ez odabasz. :DD

gondolkozz már te hülye... vallás? média? ez mi? manipuláció, gyökérkém... Darvolia melyiknek hódol be? egyiknek sem! mindnek ellent mond, mert tudja, hogy mi az igazság! és épp ezért, a sok manipulált köcsög szidja, mert nem már manipulálva vannak.

persze felkeresni egyik kritikus se merte. gyáva köcsög banda mind.

2013. dec. 28. 17:40
 8/55 anonim ***** válasza:
nyakam oda hogy te is valamelyik köcsög spirituális vagy milyen sátánista vagy. ráadásul valamelyik ku rva közülük, mi? :'D csak nem összetörte a lelki világod? hát igen, az igazság fáj.
2013. dec. 28. 17:45
 9/55 A kérdező kommentje:

Na és akkor mi van...sokan annyira belebonyolódnak a maguk világába, hogy el is hiszik, hogy igaz és úgy adják elő, mint aki maximálisan erről van meggyőződve... Nevetséges...mint amikor a nagy keresztény hívők jönnek azzal, hogy Kent "áltudós" Hovind kiállt megannyi darwinistával vitázni és mindet "leverte"... vicc az egész... beszéltem én személyesen is megannyi "médiummal" is pl.és mind meg van győzödve az igazáról..laikusként mindent bekajál az ember...nézz szét manapság..az ilyen önjelölt kiválasztottak reneszánszukat élik...

A célja ugyanaz mint a klasszikus értelemben vett vallásoknak, vagy a médiának...ezzel is manipulálnak..vajon miért folyik a csapból is ma az ezó, meg az idegenekkel kapcsolatos dolgok főműsoridőkben? Szánalmas, hogy egyesek mit be nem vesznek.... lehet van valami ebben a Darvoliában, ahogy manapság szinte csak kristály, meg indigó gyereke vannak orrba szájba..Nincs ebben semmi különös.. a mai tizenévesek annyival fejlettebbek, mint az előző korosztály..hamarabb érnek, több infóhoz jutnak hozzá... tehetségkutatók is már szinte köréjük épülnek....

2013. dec. 28. 17:48
 10/55 A kérdező kommentje:

Ismerem az ő blogjukat is... legalább náluk vannak olyan értelmes emberek, mint Zoboleh, akik fáradtságot nem véve világosítják fel a kutakodókat, és bár eszméik zavarosak,mégis emberszerű lényeket "imádnak" nem valami aligátort, meg biorobot szürkét :D..

Erről beszéltem megannyi ilyen blog van...harcoltok is egymással mondjuk ?? Spirituális sátánisták vs 404 blogosok vs Darvoliások vs new agesek vs illuminati hívő keresztények? :D

2013. dec. 28. 17:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!