Magyar Reptilián?
Egy blog ütötte fel a fejét, még az előző hónapban, aminek a vezetője egy lány, aki olyan dolgokat ír, olyan beszámolókat tesz közzé (szerinte, még viszonylag visszafogott témában), ami arra utal, hogy ő nem ember.
Van aki olvasta már a blogot? Vagy van vállalkozó ember, aki végigolvasná, és elmondaná, hogy még is ki lehet ez?
Úgy látszik, semmilyen bevétele nincs belőle, és még is vannak követői! Valamiért kezdek hinni neki, de nem tudom, ki mennyire jártas a témában!
Szerintetek?
Itt a blog: [link] (The Reptilian címen, de régebben Diary Of Decay volt a neve)
Kulturált, komoly kommenteket kérnék, különben töröltetem!
Nekem azt mondta, hogy tudja, hogy az a kép az AnimalPlaneten volt, mert olvasta, de ő mélyebben lát a dologba, és többet is kivesz belőle, mitnsem a felületes dolgokat amiket állítanak.
egyébként a médiáról már beszéltem vele skypon.:
"....A média sose azt mondja el, mutatja be, ami a valóság. Nézz a blogomra, elég visszafogott vagyok, mert ezt mutatom nektek, de honnan tudhatja az olvasó, hogy nem épp egy embert boncolok a másik szobában? Nem látod, mert nem akarom, hogy lásd. Azt látod, amit engedek, s azért, hogy azt hidd, amit az adott tényből hihetsz! Így vezetlek titeket. A "tudósok" is csak találgatnak, hasonló téren, de vajon ők látják azt, amit én? Nem, mivel nem nyitottak rá, más szabályok szerint élnek, amik tévutakat mutatnak, és a valós utat elfedik."
ezt írta pár napja.
Csak második lehet 404-es után. Ő nagyobb Reptoid !
Meg kell őlnie és ennie 404-est, de előbb meg kell hogy gyalázza. Az évszázad párharca körvonalazódik :xD
Érzem az iróniát, de csak mellékesen, ez nem így működik. :D
a lányt ismerve amúgy, előbb enné meg az embereket, mint azt... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!