Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Magyar Reptilián?

Magyar Reptilián?

Figyelt kérdés

Egy blog ütötte fel a fejét, még az előző hónapban, aminek a vezetője egy lány, aki olyan dolgokat ír, olyan beszámolókat tesz közzé (szerinte, még viszonylag visszafogott témában), ami arra utal, hogy ő nem ember.

Van aki olvasta már a blogot? Vagy van vállalkozó ember, aki végigolvasná, és elmondaná, hogy még is ki lehet ez?

Úgy látszik, semmilyen bevétele nincs belőle, és még is vannak követői! Valamiért kezdek hinni neki, de nem tudom, ki mennyire jártas a témában!

Szerintetek?

Itt a blog: [link] (The Reptilian címen, de régebben Diary Of Decay volt a neve)

Kulturált, komoly kommenteket kérnék, különben töröltetem!

#magyar #idegen #UFO #természetfeletti #igazi #the reptilian #diary of decay
2013. jún. 16. 13:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Ő sincs 10-20 évnél több ideje a felszínen amúgy. Csak még sok tanításon fog átesni. viszont az nem biztos, hogy ő is az, de az igen, hogy van köze hozzájuk valamilyen formában. vagy ha nem si velük, de különlegesebb mint mások
2013. jún. 16. 19:00
 12/21 anonim ***** válasza:
77%

Blogjába beleolvasva egy kissé félrecsúszott messianisztikus nézetek által hajtott, unatkozó tinicsaj képe bontakozik ki, aki mellőzöttségét és/vagy szexuális kielégítetlenségét ebben a pótcselekvésben éli ki.

10 perc elég volt belőle. Nem győzött meg. Nem túl magvas, egyáltalán nem egyedi gondolatok. Hanyagolom.

2013. jún. 16. 19:33
 13/21 A kérdező kommentje:
Hát nekem meg tetszik, szerintem épp az a lényege, hogy ne áruljon el olyan konkrétumot, amit nekünk érteni kéne, mindössze sejteni. Elég sokan olvassák is egyébként. Ráadásul, a tapasztalatairól van szó, miért hazudjon olyanról, ami nem igaz? Akár izgalmas akár nem, ez történik vele, ezt írja le, ezen nincs mit rágni....
2013. jún. 16. 20:09
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Be kell azonosítani az IP-je alapján. Elmenni hozzá és bemutatni az embereknek, hogy itt van egy Reptoid lássátok, vagy 404 felkutatja és megöli őt :/
2013. jún. 16. 20:17
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
engem érdekel a lány, és értelmes is, a beszélgetésünkből ítélve.
2013. jún. 17. 12:51
 16/21 A kérdező kommentje:
Mondom, szerintem is nagyon értelmes lány, és hihető is amit mond. Más téren is rendkívül bölcsnek és higgadtak tűnik.
2013. jún. 17. 16:34
 17/21 happyday válasza:
77%
Kissé abszurd dolgokat ír.
2013. jún. 25. 20:47
 18/21 A kérdező kommentje:
Kinek mi az abszurd..
2013. jún. 26. 00:03
 19/21 anonim ***** válasza:
62%

Hűha,404-nek vetélytársa lett? :D

Ajjaj ez nemjó,ebből csillagközi háború lehet ha 404 megtudja, ráhívja a krixkraxi és a lumbulábi űrflottát. A lumbulábiak elrabolják azt a lányt és megbecstelenítik :S

2013. júl. 1. 02:46
 20/21 A kérdező kommentje:
Az olvasottak alapján a reptiliánok pedig elég erősen védelmezik...:D
2013. júl. 1. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!