Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?
Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.
-Anglia-
Anglia, kérd meg Spain-niichant, hogy tanítson meg churrost készíteni. Szeretem a churrost, biztosan Amerika is szereti~
-Chibitalia-
Churros? Pirozhiki.Igen,Anglia készíts neki pirozhikit. Mondjuk,most már megoldódott de azért készíthetnél neki.
-Oroszország,továbbra is-
Mi is pontosan Amerika baja az orosz termékekkel?!
-Oroszország,mérgesen-
Mit tudom én. Nekem meg az ő étkezési szokásaival van bajom. Francis meg az angol pogácsákat szidja.
Azt viszont tudom, hogy kölcsönösen utáljátok egymást, legalábbis nekem nagyon úgy tűnik (Amerika meg a hülye logikája szerint kritizálja azokat a termékeket - akár étel, akár nem -, amiknek a "feltalálójával", tehát magával az országgal haragban van).
Áh.Anglia,abban egyetértünk,hogy mindenütt sok az amerikai és német turista,da?
-Oroszország-
Oroszország elvtárs, én imádom az oroszos dolgokat. Akár étel, akár másmilyen termék.
-Magyarország-
Anglia,örülök hogy valamiben egyetértünk. Romano mindig ilyen,da?Bocsánat,Magyarország,te szereted őket (Venezianot és Romanot) . És,Magyarország,tudom...elvileg ezt...szeretnie kéne...mindenkinek,nem?...
-Oroszország-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!