Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Amerika miért nem akarja...

Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?

Figyelt kérdés

Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.

-Anglia-

2013. júl. 10. 23:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/473 anonim ***** válasza:

Anglia: még sosem kóstoltam meg, de valamit azért megkóstolnék... :D

Egyébként, megvigasztalhatlak azzal, hogy Amerika színes édességeinek olyan ízük van, mint a mosogatószernek. Nem tréfálok, mert egyszer ettem egy hupikék színű mázzal bevont muffint. Nem tudom, miféle ételszínezéket raknak bele.

-Magyarország-

2013. júl. 31. 14:51
 32/473 A kérdező kommentje:

Oroszország, nehogy használd azt a csapot!

Ha sose ettél a kajámból, akkor ne ítélkezz! D: Egyébként meg tudom, az amerikai élelmiszerek nem a legjobb minőségűek (itt van például az amcsi sör. Na az szépen kifejezve trágyalé. Közelébe se ér az angol sörnek).

2013. júl. 31. 22:07
 33/473 anonim ***** válasza:

De hát miért? Most fényeztem. Egyébként a Vodka még mindig jobb mint a sör!

-Oroszország-

2013. aug. 1. 10:47
 34/473 anonim ***** válasza:

helóó! nem tudom milyen országok csatlaioztak még mert nem néztem meg az elözö válaszokat ^^'

kérdezö: szerintem próbálj hamburger alakúra csinálni a föztödet :3 ó és még valami...!

hogy vagytok Franciaországgal? ^w^

2013. aug. 1. 11:19
 35/473 A kérdező kommentje:

Azért, Oroszország, mert egyrészt elrontanád a fényezést, másrészt Amerika még vissza akarja majd adni azt a "meggyőzést", és ebből az lesz, hogy meggyőzitek egymást, hogy legyen egy újabb világháború, amibe mások is belekeveredhetnek (márpedig nekem semmi kedvem nincs háborúskodni).

Oh, egész jó ötlet, és könnyen megvalósítható. Persze azért csinálok mellé egy jó teát, amit inkább nem varázs- ...illetve nem álcázok majd kólának.

Franciaország? Minden egyes világkonferencián az ellen van, amit mondok. Az egyik ilyen konferencián (ahol még a főztöm meg a teáim is szidta az idióta bormániás béka) Németország szedett szét minket.

2013. aug. 2. 13:55
 36/473 anonim ***** válasza:

Tea vs. Vodka...Oroszország szavaz a Vodkára! És hát ez van,Franciaország nem csíp téged,da?Vagy igen?(Rossz-rossz gondolatok...)

-Oroszország-

2013. aug. 3. 10:41
 37/473 A kérdező kommentje:

Tea, mert az egészségesebb.

Egyébként meg nem, ő se csíp engem és ne is gondolj semmi olyanra, amire épp gondolsz! Még mindig ugyanúgy gyepáljuk egymást, mint régen, nem változott semmi!

2013. aug. 3. 11:54
 38/473 anonim ***** válasza:

Magyarország pedig azt pártolja amire gondolok...Jól van,Anglia,nem szadizlak. És nem,nem Arthur! Ráveszlek,hogy szavazz a Vodkára...

-Oroszország-

2013. aug. 3. 15:52
 39/473 A kérdező kommentje:

Gondolom, bár nem tudom miért forgat mostanában ilyen perverz gondolatokat a fejében...

Ezt vegyem fenyegetésnek, Oroszország?

2013. aug. 3. 20:38
 40/473 anonim ***** válasza:
100%

Olaszország volt nálam ma és mesélte, milyen undorító pizzát csináltál, hogy majdnem elbőgte magát. Azt is mesélte, hogy Amerika szerint a pogácsád is undorító. Mit raktál bele?

Franciaország meg azzal heccelt, hogy a pogácsáiddal simán elzavarhatod Oroszországot.

-Magyarország-

2013. aug. 5. 10:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!