Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?
Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.
-Anglia-
Anglia,annak veszed aminek akarod.*eldugja a háta mögé a vízvezetékcsövet*
-Oroszország-
Azzal a pizzával több órát töltöttem a konyhában, hogy megfelelő legyen és hogy pont annyit süljön, amennyit kell (lehet, hogy leégett kicsit a szélén meg az alján, de szerintem viszonylag jól sikerült)! Ha ennyire rossz lett, ki kell lesnem az olaszokat pizzakészítés közben, hogy hogy csinálják...
A pogácsáimba titkos saját recept szerint készült "ízesítőt", tölteléket rakok. Általában zöld színű, de ez teljesen normális, ha Amerika foszforeszkáló rózsaszín tortákat zabál. Ha Oroszországot nem is, a csigazabálót fogom elzavarni, mert ő ne ítélkezzen a híres pogácsáimról, miközben ő csúszómászókat nyalogat.
A bátyáimat akarod kilesni pizzakészítés közben? Hát... Sok szerencsét! Ha esetleg nem sikerülni, akkor keress fel nyugodtan, talán én nem fogok visítva elmenekülni. De Romano és Veneziano néha... Mindig.. Elég reménytelen esetek. *a kezébe temeti az arcát és felsóhajt*
~San Marino~
Miért akarnál engem elijeszteni,Anglia?
-Oroszország-
Oroszországot nem könnyű megijeszteni, Anglia. De talán próbáld meg egy hirtelen mozdulattal. Velem is ezt tette, amikor kekszgombócot csináltunk. Ő hógolyó méretűre gyúrta az utolsót és egy hirtelen mozdulattal dobta bele a kókuszreszelékes tálba, hogy megijedtem! Ő meg röhögött rajtam...
-Magyarország-
Akárhogy is,Magyarország,erre nem emlékszem.Bár tény,hogy a hógolyó az megy nekem...Komolyan,ez mikor volt?
-Oroszország-
San Marino: sikerült kilesnem őket, annyit megállapítottam, hogy többek között paradicsomot meg sajtot is tesznek rá. Hogy ez nekem miért nem jutott eszembe...
Nem igazán akarlak elijeszteni, Oroszország... (úgyse mennél el)
Hát, Magyarország, ha Busby széke nem tudott mit kezdeni Oroszországgal (legutóbb is alig bírtam összerakni, miután beleült...), nem tudom, hogy ijedne meg egy hirtelen mozdulattól.
Oroszország, persze, hogy nem emlékszel, mert utána túl sok vodkát ittál. 33 éve volt. Ukrajna mesélte, hogy alig tudott hazavinni téged, mert túl nagy voltál. Aztán jött Fehéroroszország és belerakott téged egy talicskába. A Balti államok meg rettegtek attól, hogy őket fogod hibáztatni, de szerencsére nem így volt, mert -mint mondtam- nem emlékeztél semmire. :D
-Magyarország-
Anglia,az a szék még megvan? Nagyon kényelmes volt,add kölcsön.
Magyarország,értem.Tényleg nem emlékszem,de köszönöm a felvilágosítást.Fehéroroszország módszerein pedig...nem...csodálkozom.
-Oroszország-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!