Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?
Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.
-Anglia-
Mostmár két dologról kell meggyőzzelek.Remek.Anglia,a tsundere folyamatod továbbra is tart?
-Oroszország-
Ne engem kérdezz.A fangirl-jeidet és Magyarországot.Na meg Japánt.(Talán az ésszerű magyarázat az öcséddel [Amerika] való kapcsolatod)
-Oroszország-
Oroszország, te meg yandere vagy, nem tudtad? xD
-Magyarország-
Yan...? Anglia,megértettelek,azt hiszem.
-Oroszország-
Nem szívesen mennék fanok közelébe, látva az arckifejezésüket... Amúgy tényleg, Magyarország, te talán tudod a választ a tsundere-kérdésre, bár sejtem, mi lenne a válaszod (yaoi, mi?).
A kapcsolatom Amerikával annyiból áll, hogy még mindig valami normális kaját meg egy kis észt próbálok beleverni (és normális angoltudás se ártana neki). Az se baj, ha szó szerint értitek.
Ja,igen Anglia ez volt maga a kérdés,hogy miért nem eszi meg a főztödet... Kicsit elkalandoztunk,da?
-Oroszország-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!