Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?
Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.
-Anglia-
Anglia,egyetértünk,hogy meg kell kicsit nyújtani Lettországot? *lila aura on* Nem tűrök ellenkezést.Szeretnél Anglia,te is nagyobb lenni?
-Oroszország-
Várj, Oroszország! Ha nagyobbra gyúrod Angliát, akkor olyan lesz majd, mint Amerika. Ugye, ezt nem akarod?
-Magyarország-
Ivan, hagyd már békén a baltiakat, ha lehetséges. :) Nem vétettek semmit...
- Finnország -
Magyarország,te vagy aki hat rám...Finnország?Te is itt vagy?Hú,de utálom az ilyen megnyilvánulásaidat...^J^
-Oroszország *lila aura off*-
Itt vagyok ám~ A tengeren a szomszédjaim, Észtországot pedig édes testvéremként szeretem, szóval légy szíves. :)
- Finnország -
Még mindig nem világos, hogy miért félnek tőled, mi? Itt nyújtogatod Lettországot, mintha gyurmáznál és aztán meg értetlenkedsz.
A másik meg, hogy egy gentlemant (vagyis jómagamat) nem illik piszkálni ilyen "szeretnél-e nagyobb lenni" akciókkal, ergo meg ne próbáld!
Finnország,Finnország...
Iggy-kun...azért ne sértegess...(Valójában én sem tudom miért félnek tőlem... ,,Mr.Gentleman" van egy jó pszichológusod?)
-Oroszország,csalódottan-
Venäjä, olyan hangsúllyal ejtetted a nevem, mintha valami rosszat tettem volna.
- Finnország -
Finnország pedig az én drága nyelvrokonom. :) Jogom van őt is védelmezni. És jogom is van megvédeni a Balti államokat. De, Oroszország, Téged is megvédelek, ha Amerika kritizálni mer.
-Magyarország-
Oroszország! Maradj ott a helyeden és ne piszkáld a Balti államokat, főleg Litvániát, mert akkor Varsó lesz a fővárosod!
*gúnyos kacaj*
-Lengyelország-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!