Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?
Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.
-Anglia-
No, gyermekeim, vége a gyereknapnak!
-A földönkívüliek-
Na,amíg Anglia nem ír semmit,Ivan balra el!Hát nem hiszem el,hogy mi,országok valahogy mindig offolunk. Nem térhetnék vissza az eredeti témára?Hogy Amerika mi a frászért nem eszi meg ,,Mr.Gentleman" főztjét?(Lengyelország,te meg hagyjál békén...) Nopperák,ti meg menjetek a...szóval vissza.
-Oroszország anyácska,dühösen-
UI.:Magyarország köszönöm ezt a kedves megnyilvánulást.
Mintha egy konferencián lennénk, bár ahhoz páran hiányoznak...
A pogácsákat meg majd színesre befestem, hogy az a jenki majd végre megegye. Vagy hamburgernek álcázom. Vagy lenyomom a torkán...
Mi ez a kérdés, Iggy? Azért nem eszem meg a főztöd, mert szar...
-Amerika-
Na,feltűnt a kisöcséd,Anglia...Most mit mondasz?
-Oroszország anyácska [I'm back...] -
Szerintem tegyünk hozzá salmiakkit, attól minden jobb lesz.
- Finnország -
What? Együnk hamburgert és kész~
-Amerika *dance* -
Mit mondtál, te &@**!°%$## ?! Én legalább normálisan sütök, nem pedig a hülye gyorséttermeidbe megyek enni! Aztán meg csodálkozni fogsz, hogy mitől híztál el, te dagadt disznó...
Egyébként meg neked még mindig Anglia vagyok, nem pedig Iggy, te tiszteletlen jenki...
Hé, Anglia, nem kenjük el együtt a jenki száját?
-Amerikai konföderációs államok-
Omg mindenki ellenem... Azt hittem legalább az öcsédet jobban szereted, mint egy ...(gondol itt Oroszországra)
És nem vagyok dagadt disznó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!