Amerika miért nem akarja megenni a főztömet?
Figyelt kérdés
Pedig általában megeszi a neonszínű tortákat is, de az én főztömet nem akarja megenni.
-Anglia-
2013. júl. 10. 23:45
141/473 anonim válasza:
Te meg minek szólsz bele, Amerika?? Takarodj szépen haza horrorfilmeket nézni!
-Franciaország-
142/473 anonim válasza:
de király! vilâgkonferencia van :D már csak a BTT többi tagja hiányzik xD
143/473 anonim válasza:
What? te meg takarodj csigát zabálni!
-Amerika-
144/473 A kérdező kommentje:
Fogd be, csigusz!
Egyszer próbálkozz csak, de nem fogod megköszönni, ha leégetem a hülye fejedről a hajadat, bormámiás!
2013. aug. 22. 21:30
145/473 anonim válasza:
Én meg úgy összekócolom a "frizurádat", hogy fésűvel sem tudod majd rendbe tenni, teavedelő!
-Franciaország-
146/473 anonim válasza:
Ne nyúlj a ##Đä> tincsemhez! *káromkodik és jó nagyot csap Dánia arcára amitől elrepül*
147/473 A kérdező kommentje:
Kócold csak, de te kopasz fejjel már nem sok mindent érhetnél el a nőknél, perverz béka!
2013. aug. 22. 21:37
148/473 anonim válasza:
Látom, itt mindenki gyerekesen viselkedik...! Még az én bátyám is!
*sóhajtás*
-Izland-
149/473 anonim válasza:
Én meg azt, hogy Oroszország borzasztóan élvezi Franciaország és Anglia hajtépését.
-Magyarország-
150/473 anonim válasza:
*Közelebb megy Izlandhoz* Mondd "Bátyus"...
-Norvégia-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!