Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Alacsony, vékony, ronda srác...

Alacsony, vékony, ronda srác - kinek kell?

Figyelt kérdés

Ingyé' vihető vagyok. Nem tudok sokat, cserébe keveset. Olyan vagyok, mint a kínai cipő: erősebb a szagom, mint amilyen kitartó vagyok. Szépségem vetekszik egy Ssangyong Rhodius-éval, csak púposabb vagyok. Születésemkor az orvosok sírtak fel helyettem, de az is lehet, hogy véletlenül a méhlepényt paskolták hátba, nem tudom.

Előnyeim:

- őőőőőő, az viszont nagyon!

Hátrányaim:

- hogy élek

20-as éveim elején járok, ha valakit érdekel ez az 55 kilónyi hús, integessen!

2013. jan. 28. 22:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
Noydra és a többiek: 172 körül vagyok és bizony le voltam már nem egyszer szólva az alacsonyságom miatt. Ami az érdekes, hogy általában 165 körüli lányok tették mindezt.
2013. jan. 30. 19:04
 62/68 A kérdező kommentje:

#60: képet minek is?

Azelőtti valamelyik hozzászóló: milyen nyavalygás? Egyetlen kérdést írtam ki, azt is -mint látod- humor kategóriába sorolták, tehát ez amolyan görbe tükör volt a hozzám hasonlóakra nézve. És nem a szép lányokat nézem meg, nyugi!

2013. jan. 30. 19:07
 63/68 anonim ***** válasza:
A tigrisnek az állatkertben!
2013. jan. 30. 20:20
 64/68 anonim ***** válasza:

Nekem szimpatikus vagy Kérdező!

Csak az a baj, hogy falun lakunk, és itt az a mondás, hogy a férfi és a desznyó (disznó) 100 kilónál kezdődik.

Tehát udvarolj városi lánynak! Vagy hízzál!

2013. jan. 30. 20:37
 65/68 A kérdező kommentje:

Szar az emésztésem, bocsi utolsó!

Utolsó előtti: lehetsz az előétel.

2013. jan. 30. 20:47
 66/68 anonim ***** válasza:

Azért, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen vagy... Hogy mire mondod azt, hogy ronda. Semmi hátsó szándék, napisz*rra se kerülsz fel, csak kíváncsiság.

#60-as voltam (meg még egy pár másik)

2013. jan. 30. 21:32
 67/68 A kérdező kommentje:
#66: ha küldesz egy privátot (hogy lássam a nicked), küldök képet.
2013. jan. 30. 21:50
 68/68 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinek más. Itthon jobban szeretik a nagyobb darabokat talán, de én szeretem a vékony, szálkásabbb pasikat. Az arc és a magasság fontosabb. Nekem legalább is ez fontos mivel magas vagyok és sokakra lenézek és nem szeretném azt érezni hogy nagyobb vagyok a pasimnál xDD 20/L
2018. ápr. 28. 04:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!