Alacsony, vékony, ronda srác - kinek kell?
Ingyé' vihető vagyok. Nem tudok sokat, cserébe keveset. Olyan vagyok, mint a kínai cipő: erősebb a szagom, mint amilyen kitartó vagyok. Szépségem vetekszik egy Ssangyong Rhodius-éval, csak púposabb vagyok. Születésemkor az orvosok sírtak fel helyettem, de az is lehet, hogy véletlenül a méhlepényt paskolták hátba, nem tudom.
Előnyeim:
- őőőőőő, az viszont nagyon!
Hátrányaim:
- hogy élek
20-as éveim elején járok, ha valakit érdekel ez az 55 kilónyi hús, integessen!
#60: képet minek is?
Azelőtti valamelyik hozzászóló: milyen nyavalygás? Egyetlen kérdést írtam ki, azt is -mint látod- humor kategóriába sorolták, tehát ez amolyan görbe tükör volt a hozzám hasonlóakra nézve. És nem a szép lányokat nézem meg, nyugi!
Nekem szimpatikus vagy Kérdező!
Csak az a baj, hogy falun lakunk, és itt az a mondás, hogy a férfi és a desznyó (disznó) 100 kilónál kezdődik.
Tehát udvarolj városi lánynak! Vagy hízzál!
Szar az emésztésem, bocsi utolsó!
Utolsó előtti: lehetsz az előétel.
Azért, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen vagy... Hogy mire mondod azt, hogy ronda. Semmi hátsó szándék, napisz*rra se kerülsz fel, csak kíváncsiság.
#60-as voltam (meg még egy pár másik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!