Alacsony, vékony, ronda srác - kinek kell?
Figyelt kérdés
Ingyé' vihető vagyok. Nem tudok sokat, cserébe keveset. Olyan vagyok, mint a kínai cipő: erősebb a szagom, mint amilyen kitartó vagyok. Szépségem vetekszik egy Ssangyong Rhodius-éval, csak púposabb vagyok. Születésemkor az orvosok sírtak fel helyettem, de az is lehet, hogy véletlenül a méhlepényt paskolták hátba, nem tudom.
Előnyeim:
- őőőőőő, az viszont nagyon!
Hátrányaim:
- hogy élek
20-as éveim elején járok, ha valakit érdekel ez az 55 kilónyi hús, integessen!
2013. jan. 28. 22:40
51/68 anonim válasza:
márpedig tuti van olyan lány, akinek kellenél, csak ne add fel! tudom, rizsának hangzik, de olyan embereket láttam már csajjal, akik rosszabb helyzetben voltak, mint te.
53/68 A kérdező kommentje:
#52: Egyszer már az is elutasított...
2013. jan. 29. 12:03
54/68 A kérdező kommentje:
#51: Miben rosszabb? Itt az életem kicsiny részét tártam csak fel, nem tudhatod, mi van még mögötte.
2013. jan. 29. 12:04
55/68 anonim válasza:
Azzal tényleg nem mész semmire hogy nyavajogsz.Én is alacsony vagyok régen görcsöltem rajta de ma már nem érdekel..Akinek meg nem tetszik így járt..
56/68 A kérdező kommentje:
Az alacsonyságom zavar a legkevésbé, 170 felett vagyok, azzal lehet kezdeni valamit. A többi zavar.
2013. jan. 30. 14:08
57/68 Noydra válasza:
Az aztán nagyon alacsony grat.-.-" Többi mit is takar?
58/68 anonim válasza:
Bátyám 165 cm magas, egy fejjel alacsonyabb nálam és mégis van barátnője. Szerintem itt az önbizalomhiánnyal lehetnek komoly gondok, amit az itteni nyavajgásaid csak tovább rombolnak. Nézz tükörbe, értékeld magad és HOZZÁD ILLŐ lányokat keress és ne a szuperbombanőket! Ha találsz egy átlagos, de számodra szép lányt, akkor már nyert ügyed van! Belőlük lesznek a szerető feleségek és a jó anyák...
59/68 anonim válasza:
14:06 os vagyok.170??? Én 163 vagyok nyavajoghatnák..Örülj hogy annyi vagy..19 éves fiú...
60/68 anonim válasza:
Mutatsz képet? Nagyon kíváncsi lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!