Alacsony, vékony, ronda srác - kinek kell?
Ingyé' vihető vagyok. Nem tudok sokat, cserébe keveset. Olyan vagyok, mint a kínai cipő: erősebb a szagom, mint amilyen kitartó vagyok. Szépségem vetekszik egy Ssangyong Rhodius-éval, csak púposabb vagyok. Születésemkor az orvosok sírtak fel helyettem, de az is lehet, hogy véletlenül a méhlepényt paskolták hátba, nem tudom.
Előnyeim:
- őőőőőő, az viszont nagyon!
Hátrányaim:
- hogy élek
20-as éveim elején járok, ha valakit érdekel ez az 55 kilónyi hús, integessen!
Na jó, egye fene megsajnáltalak, gyere, vedd el a szüzességemet...
16/L
Nem is szántam annak. Egyébként hány éves vagy?
Egyébként ne hidd, hogy bármelyik lánynak is szimpatikus leszel, amíg ilyen világfájdalom fílong leng körül. Minden szavadban ott van az önsanyargatás, az önbizalomhiány... Nem hiszem el, hogy még egyszer el kell mondanom. Az igaz szerelemnek nincs egy általános mércéje. Lehet, hogy sokan azt gondolják rólad, hogy csúnya vagy, de vannak páron biztosan, akik jóképűnek tartanak. Nekem volt egy olyan fiú, akiért meghaltam volna, annyira tetszett külsőre, vagyis inkább a kisugárzása, erre hallom egy csomó embertől, hogy szerintük bénán néz ki... Meg lehet, hogy idáig elkerült a szerelem, lehet, hogy neked csak 1 lány jut, de vele az egész életedet leéled...
"Minden szavadban ott van az ... önbizalomhiány"
Amit a nők által elszenvedett sérelmek számlájára írhatok. Amíg nem próbálkoztam, nem voltam önbizalom hiányos. De huszon-harminc indoklás nélküli visszautasítás után szerinted HOVA változzak? Azt sem tudom, mi nem tetszett éppen a lány(ok)nak.
Hagyjam abba az ismerkedést? Kizárt. Így legalább a remény megmarad. Ha lezárom, már az sem éltetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!