Alacsony, vékony, ronda srác - kinek kell?
Figyelt kérdés
Ingyé' vihető vagyok. Nem tudok sokat, cserébe keveset. Olyan vagyok, mint a kínai cipő: erősebb a szagom, mint amilyen kitartó vagyok. Szépségem vetekszik egy Ssangyong Rhodius-éval, csak púposabb vagyok. Születésemkor az orvosok sírtak fel helyettem, de az is lehet, hogy véletlenül a méhlepényt paskolták hátba, nem tudom.
Előnyeim:
- őőőőőő, az viszont nagyon!
Hátrányaim:
- hogy élek
20-as éveim elején járok, ha valakit érdekel ez az 55 kilónyi hús, integessen!
2013. jan. 28. 22:40
21/68 anonim válasza:
Kérdező, ezt akár én is írhattam volna! Bármikor vendégem vagy egy sörre:DDDDDD
22/68 A kérdező kommentje:
Egészség! Hogy akadna a torkomon...
2013. jan. 28. 23:09
23/68 anonim válasza:
jah és a fintorgóknak: abban a világban, ahol mindenből és mindenkiből az sugárzik, hogy legyél ilyen, legyél olyan, mert csak így vagy értékelhető emberi lény, ebben a világban nem könnyű nekünk, lúzereknek fennmaradni...
24/68 A kérdező kommentje:
Ez van! A Jézuska nem tolt alánk tököt, más alá meg még az Audi R8 is befért...
2013. jan. 28. 23:12
25/68 anonim válasza:
Egy nő miatt. Azaz társkeresés céljából íródott a kérdés.:) Nem tudom, hogy lenne-e olyan nő, akit egy ilyen lelki sérült embert tudna szeretni.
26/68 A kérdező kommentje:
És olyan férfi, aki egy lelki sérült nőt tudna szeretni? Millió olyan van. Ez így egyoldalú kissé.
2013. jan. 28. 23:14
27/68 anonim válasza:
és akkor mit csináljanak az ilyen szerencsétlenekkel? lövessék őket agyon az utcán?
28/68 anonim válasza:
Ó öcsém nem vagy egyedül.19 évesen én is épp h megütöm az 55 kilót :D Szőr alig nő rajtam(legalábbis a fejemen nem)csak 175 cm vagyok és most kéne beböfögnöm,h de van csajom.De ez nem igaz(mivel nincs) XD
29/68 A kérdező kommentje:
#27: Valószínűleg ezt várják.
2013. jan. 28. 23:19
30/68 anonim válasza:
27 vagyok: ez nem megoldás, EZ NEM SPÁRTA!!!!, hogy a nem tökéleteseket lebasszák a tajgetoszról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!