Alacsony, vékony, ronda srác - kinek kell?
Ingyé' vihető vagyok. Nem tudok sokat, cserébe keveset. Olyan vagyok, mint a kínai cipő: erősebb a szagom, mint amilyen kitartó vagyok. Szépségem vetekszik egy Ssangyong Rhodius-éval, csak púposabb vagyok. Születésemkor az orvosok sírtak fel helyettem, de az is lehet, hogy véletlenül a méhlepényt paskolták hátba, nem tudom.
Előnyeim:
- őőőőőő, az viszont nagyon!
Hátrányaim:
- hogy élek
20-as éveim elején járok, ha valakit érdekel ez az 55 kilónyi hús, integessen!
'ha kigyúrod magad v szerzel pénzt jönnek azok maguktól is,még keresni sem kell őket'
Közhely. Egyébként azért zavar, mert az életben soha nem kaptam szeretet, mégis eléggé társas lény vagyok/volnék. Barátok? Ja, azok mik? Akik folyton hátba támadnak? Tőlük szeretetet nem várhatok. Kutya? Őt meg nem fektethetem magam mellé, nem ölelhetem át, nem csókolhatom meg, és így tovább.
Fogalmam sincs miért, de szimpatikusnak tűnsz. Biztos vagyok benne, hogy szerethető vagy. Neked tényleg egy lányra van szükséged, aki meggyógyítja a lelked. :)
Kár, hogy 20 kilóval nehezebb vagyok és gyűlölöm a netes társkeresést. Fel a fejjel! A humorod szuper, csak ne légy ennyire önsanyargató, meglásd, rádtalál a szerelem. :)
'ha én nem szeretem magamat,nem várhatom el h mások szeressenek'
Ez is közhely. Fordítva is igaz: Ha mások nem szeretnek, hogy tudnád magad szeretni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!