Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Alacsony, vékony, ronda srác...

Alacsony, vékony, ronda srác - kinek kell?

Figyelt kérdés

Ingyé' vihető vagyok. Nem tudok sokat, cserébe keveset. Olyan vagyok, mint a kínai cipő: erősebb a szagom, mint amilyen kitartó vagyok. Szépségem vetekszik egy Ssangyong Rhodius-éval, csak púposabb vagyok. Születésemkor az orvosok sírtak fel helyettem, de az is lehet, hogy véletlenül a méhlepényt paskolták hátba, nem tudom.

Előnyeim:

- őőőőőő, az viszont nagyon!

Hátrányaim:

- hogy élek

20-as éveim elején járok, ha valakit érdekel ez az 55 kilónyi hús, integessen!

2013. jan. 28. 22:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:
Ez 'csak' Magyarföld. Ez rosszabb.
2013. jan. 28. 23:24
 32/68 anonim ***** válasza:
21%
28 -as vok.Most komolyan minek ennyire bánkódni azon h nincs nőd?!Én jól el vagyok nélküle.Jó persze néha rámtör a kangörcs,és a szeretethiány...,de most komolyan szükséged van 1 plusz gondra?Aki a pénzt viszi,hisztizik,szabadidő igényes.Rosszabb mint 1 háziállat...+ ha kigyúrod magad v szerzel pénzt jönnek azok maguktól is,még keresni sem kell őket.
2013. jan. 28. 23:31
 33/68 A kérdező kommentje:

'ha kigyúrod magad v szerzel pénzt jönnek azok maguktól is,még keresni sem kell őket'

Közhely. Egyébként azért zavar, mert az életben soha nem kaptam szeretet, mégis eléggé társas lény vagyok/volnék. Barátok? Ja, azok mik? Akik folyton hátba támadnak? Tőlük szeretetet nem várhatok. Kutya? Őt meg nem fektethetem magam mellé, nem ölelhetem át, nem csókolhatom meg, és így tovább.

2013. jan. 28. 23:35
 34/68 anonim válasza:
52%

Fogalmam sincs miért, de szimpatikusnak tűnsz. Biztos vagyok benne, hogy szerethető vagy. Neked tényleg egy lányra van szükséged, aki meggyógyítja a lelked. :)

Kár, hogy 20 kilóval nehezebb vagyok és gyűlölöm a netes társkeresést. Fel a fejjel! A humorod szuper, csak ne légy ennyire önsanyargató, meglásd, rádtalál a szerelem. :)

2013. jan. 28. 23:37
 35/68 anonim ***** válasza:
Engem is gyakran szúrtak hátba a "barátaim",de mégis még mindig mellettem vannak.H én miért vagyok velük,a fene tudja...1 valaki lehetne a nagy lelkitársam ( e legjobb haverom is)sülve főve együtt vagyunk.De mikor 14 éves koromba hagyta h elverjenek és ő is ott röhögött a "a verőlegény" haverjaival,nem fogom tudni megbocsájtani neki soha.Jóvá se tudja tenni.Nekem is csak a szeretet miatt lenne szükségem 1 nőre.Még soha nem ölelt meg a 19 évem alatt senki.De én megértem azokat akik nem tudnak engem szeretni...ha én nem szeretem magamat,nem várhatom el h mások szeressenek.
2013. jan. 28. 23:41
 36/68 anonim ***** válasza:
34-es de aranyos volt.:D 25/F
2013. jan. 28. 23:42
 37/68 A kérdező kommentje:
#34: Nem voltam ám mindig ilyen, megéltem szebb napokat is, csak a porba lettem tiporva jó néhányszor, aztán megbosszulta magát. Kifordultam lelkileg, mint a krumplis zsák. Az pedig csak segítséggel tud visszafordulni...
2013. jan. 28. 23:43
 38/68 A kérdező kommentje:

'ha én nem szeretem magamat,nem várhatom el h mások szeressenek'

Ez is közhely. Fordítva is igaz: Ha mások nem szeretnek, hogy tudnád magad szeretni?

2013. jan. 28. 23:44
 39/68 anonim ***** válasza:
én szívesen visszafordítanálak, ha hajdú-bihari lennék
2013. jan. 28. 23:45
 40/68 anonim válasza:
Ő a debreceni srác, nagy arc a gyerek, ritka ronda, de humora az van egyébként. :D
2013. jan. 28. 23:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!