Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van egy osztálytársam, aki...

Van egy osztálytársam, aki tök úgy viselkedik, mint Edward az Alkonyatból, lehetséges, hogy ő is vámpír?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki írtó jól néz ki.Mivel megtetszett,ezért oda szoktam rá figyelni,és a következő furcsaságoka tészleltem.

1,Sokat hiányzik,főleg napsütéses napokon.

2,Alig eszik valamit,az ebédszüneten kívül még egyszer sme láttam kajálni,akkor is keveset.

3,Nagyon gyors,a 2000 métert mindig ő futja le legelőször.

4, Hasonló árnyalatú szeme van,mint a filmben a jó vámpíroknak.

5,Nagyon-nagyon jól néz ki.

6, Angolon együtt ülünk és,amikor rásütött a fény,mintha megcsillant volna az arca!!!

Szerintetek lehetséges,hogy ő is egy jó vámpír?És ha igen,akkor van esélyem nála?Annyira szeretnék egy vámpír barátot,oylan jó Bellának!!! :((

2012. szept. 16. 21:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

Keféléstől lehet vámpírrá lehet válni? :)

Tényleg, tegyük fel, ha teherbeesek egy vámpírtól, a baba is vámpír lesz, akkor megvan a rizikója, hogy amíg a méhemben van, addig bármikor vámpírrá válok? :) pl belémharap rúgás helyett :D

Elképzelem, hogy visszabeszél 15 évesen én meg rászólok, hogy "Hogy mersz az anyáddal így beszélni, aki miattad vámpírrá vált?!" :D

2014. aug. 29. 22:17
 52/62 anonim ***** válasza:
lehetséges hogy a kérdező hülye
2014. szept. 2. 15:05
 53/62 anonim ***** válasza:
Szerintem nem hülye csak vicces kedvében volt.
2014. szept. 2. 21:44
 54/62 anonim válasza:
NEM HÜLYE MONDOM ÉN IS VÁMPÍR VAGYOK ÉS AKI VÁMPÍR AKAR LENNI (lányok 16-14 évesek) az írjon rám mert ha lefekszik velem akkor Ő IS VÁMPÍR LESZ!!!!
2014. szept. 4. 18:23
 55/62 A kérdező kommentje:
Akkor eloszlatom a kételyeket:ez a kérdés fake :D Poénból írtuk ki egy barátnőmmel,miután láttuk mennyi ostoba kérdés van kint a kategóriában :D A válaszokon jót szórakoztunk(rosszindulat nélkül!!) :)
2014. nov. 1. 18:18
 56/62 anonim válasza:
Persze, persze, persze, hogy faaaake. Ilyenkor már tusolnád az ügyet, de ezt buktad, angyalom! :DDD
2015. jan. 8. 00:27
 57/62 anonim válasza:

Szia! Szerintem már rájöttél, h ő nem vámpír.:)

3 év telt el. És lenne egy kérdésem: sikerült nektek? :D

Bocsi én is lány vagyok..:"D

2015. máj. 19. 20:05
 58/62 anonim válasza:

#utolsó

Jah! Bocsi most olvastam, h fake (ha igaz). M1.:D

*Ha nem fake, írj privátot*

2015. máj. 19. 20:07
 59/62 A kérdező kommentje:
Ha nem fake miert a humor kategoriaba raktam szerinted??? :DD
2015. júl. 13. 18:21
 60/62 anonim ***** válasza:
Érdekes, alapban nem a humornál volt...
2015. júl. 13. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!