Van egy osztálytársam, aki tök úgy viselkedik, mint Edward az Alkonyatból, lehetséges, hogy ő is vámpír?
Van egy srác,aki írtó jól néz ki.Mivel megtetszett,ezért oda szoktam rá figyelni,és a következő furcsaságoka tészleltem.
1,Sokat hiányzik,főleg napsütéses napokon.
2,Alig eszik valamit,az ebédszüneten kívül még egyszer sme láttam kajálni,akkor is keveset.
3,Nagyon gyors,a 2000 métert mindig ő futja le legelőször.
4, Hasonló árnyalatú szeme van,mint a filmben a jó vámpíroknak.
5,Nagyon-nagyon jól néz ki.
6, Angolon együtt ülünk és,amikor rásütött a fény,mintha megcsillant volna az arca!!!
Szerintetek lehetséges,hogy ő is egy jó vámpír?És ha igen,akkor van esélyem nála?Annyira szeretnék egy vámpír barátot,oylan jó Bellának!!! :((
Keféléstől lehet vámpírrá lehet válni? :)
Tényleg, tegyük fel, ha teherbeesek egy vámpírtól, a baba is vámpír lesz, akkor megvan a rizikója, hogy amíg a méhemben van, addig bármikor vámpírrá válok? :) pl belémharap rúgás helyett :D
Elképzelem, hogy visszabeszél 15 évesen én meg rászólok, hogy "Hogy mersz az anyáddal így beszélni, aki miattad vámpírrá vált?!" :D
Szia! Szerintem már rájöttél, h ő nem vámpír.:)
3 év telt el. És lenne egy kérdésem: sikerült nektek? :D
Bocsi én is lány vagyok..:"D
#utolsó
Jah! Bocsi most olvastam, h fake (ha igaz). M1.:D
*Ha nem fake, írj privátot*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!