Lehetséges hogy Stepheni ír olyan könyvet ahol leírja az összes eddigi részt Edward szemszögéből? Meg lesz olyan könyv ami pár a könyvből kimaradt dolgot ír le? Pl. A második részben mikor Rosalie szól Edwardnak h Bella meghalt?
nem, nem vagy egyedül... :D
Twilight 4ever!!!!!!!!!
nekem megvan pont az a rész, amikor rose szól edwardnak... Stephenie írta, tuti. Egész jó fordítás. Kell???
Elkezdte írni a midnight sun-t, ami edward szemszögéből van, de abbahagyta, és úgy néz ki nem is folytatja. az első 12 fejezetet megírta. nekem megvan az is. nagyon jó! kell???
Ilyen kimaradt dolgokat pedig nem ad ki könyvben, hanem csak úgy egy-egy ilyet megír, és kirakja a honlapjára.
úgyhogy ilyenek nem lesznek könyvben. :((
Jah, és megvan a twilight-ból a báli rész is bővebben...
pl. hogy vásároltak ruhát alice-szel, stb.
Ha kell, átküldhetem azt is...
a Midnight Sun-t és a többi részt is biztosan, hogy megírja.. Gondoljatok csak bele.. Mennyi pénz van abba.. Belegondolni is fáj.. És szerintem nem hülye az írónő és kihasználja.. A New Moon mekkora sztori lehet már.. Szerintem azokat írja most..
A türelem rózsát terem tartja a mondás, hát én remélem, hogy nagyon jó Twilight könyveket..:D
Midnight Sun
Kimaradt
Itt van a Midnight Sun elso 12 fejezete.Ami ugyanaz mint az alkonyat csak Edward szemszogebol. Es nehany (kimaradt) bonus resz az alkonyatbol.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
spoiler: rosalie szól neki
Egyébként meg fog jelenni az összes rész edward szemszögéből, de csak később, mivel steph jegyzeteit kiszivárogtatták, nem akarja msot rögtök folytatni, azt nyilatkozta 2 éven belül folytatni fogja
KET EV???????????
Addig megoregszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!