Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van egy osztálytársam, aki...

Van egy osztálytársam, aki tök úgy viselkedik, mint Edward az Alkonyatból, lehetséges, hogy ő is vámpír?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki írtó jól néz ki.Mivel megtetszett,ezért oda szoktam rá figyelni,és a következő furcsaságoka tészleltem.

1,Sokat hiányzik,főleg napsütéses napokon.

2,Alig eszik valamit,az ebédszüneten kívül még egyszer sme láttam kajálni,akkor is keveset.

3,Nagyon gyors,a 2000 métert mindig ő futja le legelőször.

4, Hasonló árnyalatú szeme van,mint a filmben a jó vámpíroknak.

5,Nagyon-nagyon jól néz ki.

6, Angolon együtt ülünk és,amikor rásütött a fény,mintha megcsillant volna az arca!!!

Szerintetek lehetséges,hogy ő is egy jó vámpír?És ha igen,akkor van esélyem nála?Annyira szeretnék egy vámpír barátot,oylan jó Bellának!!! :((

2012. szept. 16. 21:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 Jookoo ***** válasza:
100%

Basszus ettől a kérdéstől Drakula forogna a koporsóban aki osztálytársam és igazi vámpír mert:

-Nem csillog soha csak a foga ha rávetül a holdfény.

-A szeme vérvörös mint minden vámpírnak.

-Baromi jól néz ki,ahhoz képest h a török támadás alatt is jó korban volt már csak akkoriban még Vlad Tepesként futott akinek az apja a sárkány rend tagja(Dracul) volt innen a neve.

-Ő húzatta karóba anno leggyorsabban azt a 10000 törököt akik a keze közé kerültek élve.

-Sokszor eltűnik feltehetőleg mert Londonba akar költözni,de a csúf Helsing família és társai nem hagyják.

2012. szept. 17. 18:49
 22/62 anonim ***** válasza:
100%
Patkány szagot érzek!
2012. szept. 17. 19:05
 23/62 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, a gyanúd beigazolódott, ő tényleg vámpír !!!

csak az a baj, hogy homár szegény, mert láttam, hogy tegnap a Kertész Gézával kézen fogva sétálgattak!!

u.i.: és nem lehet, hogy azért csillog a bőre, mert izzad? (ha büdös: akkor igen)

2012. szept. 19. 22:22
 24/62 Jookoo ***** válasza:
89%

Egyébként szerintem Chuck Norris is vámpír mert:

1.Sokat hiányzik mert gyakran kell Isten terveit felülbírálnia

2.Alig eszik valamit,ő még ebédszünetben sem eszik,nincs szüksége a táplálékra.

3.Nagyon gyors,egy fényévet átlagban 320 nap alatt tesz meg.

4.Hasonló árnyalatú szeme van mint Chuck Norrisnak és a vámpíroknak(ő dönti el,hogy milyen színű a vámpírok szeme)

5.Nagyon-nagyon jól néz ki(aki mást mondott az már rég halott).

6.Ha mérges képes az izzadtságát nap forróságúra melegíteni,sőt ilyenkor az izzadtsága külön fényforrás is akárcsak a nap.

Bellának tényleg jó,hiszen kitalált személy így még Chuck Norrisnak is beletelne egy percébe,hogy a képzeletbeli karakterét megölje.

Egyébként szerintem Chucknál nincs esélyed,mert neki már minden nő megvolt.

2012. szept. 20. 14:44
 25/62 anonim ***** válasza:
utolsó ez nagyon ott volt :D :D
2012. szept. 21. 10:34
 26/62 anonim válasza:

Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom neked, de a barátod biztos, hogy nem vámpír. Szerintem nem léteznek, de ha úgy gondolod, akkor magadból csinálsz hülyét.

1.Lehet hogy napallergiás, érzékeny a napfényre, vagy csak egyszerűen megteheti, hogy hiányozgat az iskolából, és azért választ napsütéses napokat, mert akkor lehet a legjobban szórakozni.

2.Valószínű, hogy nem ízlik neki az iskolai kaja.

3.Biztosan sokat edz. Egyébként is, ha mégis vámpír lenne, biztos nem mutogatná a képességét.

4.Sok mindenkinek olyan színű a szeme, mint a vámpíroknak. Nekem például egyedül állóan olyan fahéj barna színű a szemem, hogy az már vörös.

5.Lehet, hogy csak te látod nagyon szépnek, mert az az ideállod. Vagy egyszerűen csak tényleg nagyon helyes a srác.

6.Lehet valami krémet használ, így biztos csak az csillant meg az arcán.

Tény: Vámpírok nem léteznek.

2012. nov. 10. 12:03
 27/62 anonim ***** válasza:
Már nem azért de Magyarországon Április, Május, Júniusban szinte minden nap süt nap,akkor minden nap hiányozni fog? Sőt van,hogy még Szeptember, Októberben is sokat süt.
2013. márc. 31. 10:37
 28/62 anonim válasza:
komolyan...most komolyan....ember, te hol élsz?? mért vagy hülye? ...komolyan, ne legyél hülye...sokkal jobban áll ha értelmes vagy...NE LÉGY HÜLYE!!!
2014. júl. 1. 22:51
 29/62 anonim válasza:
Csak poén... A linkben ott van hogy humor. De egyébként... Kövezzetek meg, de hiszek a vámpírok létezésében. De ez... Hogy is mondjam... valótlan. A vámpír minden gond nélkül mehet napra. Tévhit hogy valami bajuk lesz. Csak simán nem szeretik. De ezeregy dolgot tudnék még mondani erről.
2014. júl. 4. 12:26
 30/62 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a kérdező feltette ezt a kérdést, akkor az ezotéria kategóriába tette. Gondolom a moderátorok tették át később humor kategóriába.
2014. júl. 4. 12:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!