Van egy osztálytársam, aki tök úgy viselkedik, mint Edward az Alkonyatból, lehetséges, hogy ő is vámpír?
Van egy srác,aki írtó jól néz ki.Mivel megtetszett,ezért oda szoktam rá figyelni,és a következő furcsaságoka tészleltem.
1,Sokat hiányzik,főleg napsütéses napokon.
2,Alig eszik valamit,az ebédszüneten kívül még egyszer sme láttam kajálni,akkor is keveset.
3,Nagyon gyors,a 2000 métert mindig ő futja le legelőször.
4, Hasonló árnyalatú szeme van,mint a filmben a jó vámpíroknak.
5,Nagyon-nagyon jól néz ki.
6, Angolon együtt ülünk és,amikor rásütött a fény,mintha megcsillant volna az arca!!!
Szerintetek lehetséges,hogy ő is egy jó vámpír?És ha igen,akkor van esélyem nála?Annyira szeretnék egy vámpír barátot,oylan jó Bellának!!! :((
Basszus ettől a kérdéstől Drakula forogna a koporsóban aki osztálytársam és igazi vámpír mert:
-Nem csillog soha csak a foga ha rávetül a holdfény.
-A szeme vérvörös mint minden vámpírnak.
-Baromi jól néz ki,ahhoz képest h a török támadás alatt is jó korban volt már csak akkoriban még Vlad Tepesként futott akinek az apja a sárkány rend tagja(Dracul) volt innen a neve.
-Ő húzatta karóba anno leggyorsabban azt a 10000 törököt akik a keze közé kerültek élve.
-Sokszor eltűnik feltehetőleg mert Londonba akar költözni,de a csúf Helsing família és társai nem hagyják.
Igazad van, a gyanúd beigazolódott, ő tényleg vámpír !!!
csak az a baj, hogy homár szegény, mert láttam, hogy tegnap a Kertész Gézával kézen fogva sétálgattak!!
u.i.: és nem lehet, hogy azért csillog a bőre, mert izzad? (ha büdös: akkor igen)
Egyébként szerintem Chuck Norris is vámpír mert:
1.Sokat hiányzik mert gyakran kell Isten terveit felülbírálnia
2.Alig eszik valamit,ő még ebédszünetben sem eszik,nincs szüksége a táplálékra.
3.Nagyon gyors,egy fényévet átlagban 320 nap alatt tesz meg.
4.Hasonló árnyalatú szeme van mint Chuck Norrisnak és a vámpíroknak(ő dönti el,hogy milyen színű a vámpírok szeme)
5.Nagyon-nagyon jól néz ki(aki mást mondott az már rég halott).
6.Ha mérges képes az izzadtságát nap forróságúra melegíteni,sőt ilyenkor az izzadtsága külön fényforrás is akárcsak a nap.
Bellának tényleg jó,hiszen kitalált személy így még Chuck Norrisnak is beletelne egy percébe,hogy a képzeletbeli karakterét megölje.
Egyébként szerintem Chucknál nincs esélyed,mert neki már minden nő megvolt.
Sajnálom, hogy csalódást kell okoznom neked, de a barátod biztos, hogy nem vámpír. Szerintem nem léteznek, de ha úgy gondolod, akkor magadból csinálsz hülyét.
1.Lehet hogy napallergiás, érzékeny a napfényre, vagy csak egyszerűen megteheti, hogy hiányozgat az iskolából, és azért választ napsütéses napokat, mert akkor lehet a legjobban szórakozni.
2.Valószínű, hogy nem ízlik neki az iskolai kaja.
3.Biztosan sokat edz. Egyébként is, ha mégis vámpír lenne, biztos nem mutogatná a képességét.
4.Sok mindenkinek olyan színű a szeme, mint a vámpíroknak. Nekem például egyedül állóan olyan fahéj barna színű a szemem, hogy az már vörös.
5.Lehet, hogy csak te látod nagyon szépnek, mert az az ideállod. Vagy egyszerűen csak tényleg nagyon helyes a srác.
6.Lehet valami krémet használ, így biztos csak az csillant meg az arcán.
Tény: Vámpírok nem léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!