Van egy osztálytársam, aki tök úgy viselkedik, mint Edward az Alkonyatból, lehetséges, hogy ő is vámpír?
Van egy srác,aki írtó jól néz ki.Mivel megtetszett,ezért oda szoktam rá figyelni,és a következő furcsaságoka tészleltem.
1,Sokat hiányzik,főleg napsütéses napokon.
2,Alig eszik valamit,az ebédszüneten kívül még egyszer sme láttam kajálni,akkor is keveset.
3,Nagyon gyors,a 2000 métert mindig ő futja le legelőször.
4, Hasonló árnyalatú szeme van,mint a filmben a jó vámpíroknak.
5,Nagyon-nagyon jól néz ki.
6, Angolon együtt ülünk és,amikor rásütött a fény,mintha megcsillant volna az arca!!!
Szerintetek lehetséges,hogy ő is egy jó vámpír?És ha igen,akkor van esélyem nála?Annyira szeretnék egy vámpír barátot,oylan jó Bellának!!! :((
:DD
kérlek, mondd, hogy ez csak poén :)
Van egy rossz hírem. Ő nem vámpír, hanem egy loú.
1, Azért hiányzik sokat, mert a napsütésben kerteket látogat.
2, Azért eszik keveset, mert a zabot szereti, nem az emberi kaját.
3, Hát a loú az gyors.
4, A loúnak olyan árnyalatú szeme van, mint a filmben a vámpíroknak.
5, Kinek mi jön be.
6, A loúnak is megszokott csillanni az arca.
Szóval ő nem vámpír, hanem loú. Nincs esélyed, mert csak másik loúval szeretnek közösülni.
Nemtom milyen színű a vámpírok szeme,(az enyém kék) de ezek rám is igazak, akkor vámpír-e vagyok?
Amúgy nem, nem az ő sem.
Tudod a vámpírok ha léteznek biztos nem olyanok mint az Alkonyatban. Láttad már John Carpenter: Vámpírok című filmjét? Na kb. olyanok mint ott. Nem csillognak a napon hanem füstölnek és meggyulladnak, nem ágyban és koporsóban alszanak hanem elhagyatott, sötét házakban.
Ha létezik is néhány "módosabb" vámpír akik egyfajta "családot" alkotnak valószínüleg a felső osztályban kellene keresni.
Egyébként szerintem az a fickó akiről te írsz nem vámpír. Azért nem mutatkozik a napon mert napallergiás, érzékeny a bőre a napfényre.
Lehet nem ízlik neki a suliban adott kaja.
Több száz alakú szem létezik, és más is nézhet ki nagyon nagyon jól.
Nem csillant meg az arca csupán pont olyan szögben eshetett rá a fény, esetleg rosszul láttad.
A gyorsaság nem attól függ, hogy valaki vámpír e vagy nem.
Utóirat: Szerintem nem jó Bellának, mivel egy két lábon járó ékszeres doboz a pasija aki kb. olyan vagány mint a muslica nagyanyám spájzában. A ilyenek lennének a vámpírok a középkorban a parasztok nem menekültek volna előlük hanem hasukat fogva röhögtek volna miközben a "vámpír" épp a riska tehenet molesztálja, hogy kiszívja a vérét.
Ha igazi vámpírt akarsz olvasd el a Drakulát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!