Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van egy osztálytársam, aki...

Van egy osztálytársam, aki tök úgy viselkedik, mint Edward az Alkonyatból, lehetséges, hogy ő is vámpír?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki írtó jól néz ki.Mivel megtetszett,ezért oda szoktam rá figyelni,és a következő furcsaságoka tészleltem.

1,Sokat hiányzik,főleg napsütéses napokon.

2,Alig eszik valamit,az ebédszüneten kívül még egyszer sme láttam kajálni,akkor is keveset.

3,Nagyon gyors,a 2000 métert mindig ő futja le legelőször.

4, Hasonló árnyalatú szeme van,mint a filmben a jó vámpíroknak.

5,Nagyon-nagyon jól néz ki.

6, Angolon együtt ülünk és,amikor rásütött a fény,mintha megcsillant volna az arca!!!

Szerintetek lehetséges,hogy ő is egy jó vámpír?És ha igen,akkor van esélyem nála?Annyira szeretnék egy vámpír barátot,oylan jó Bellának!!! :((

2012. szept. 16. 21:09
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
100%
Csak óvatosan! Ha ezzel a vámpír témával indítasz, elszúrhatod ezt a remekül induló kapcsolatot. (Remélem, nem von le sokat az értékéből számodra az, hogy - nem, ő nem vámír. Meg más sem az.)
2012. szept. 16. 21:13
 2/62 anonim ***** válasza:
100%

:DD

kérlek, mondd, hogy ez csak poén :)

2012. szept. 16. 21:13
 3/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meleg, te meg terhes vagy.
2012. szept. 16. 21:19
 4/62 anonim ***** válasza:
100%
vámpir a lofszt.a vámpirok nem bzik és nem csilog az arcuk.
2012. szept. 16. 21:23
 5/62 anonim ***** válasza:
99%

Van egy rossz hírem. Ő nem vámpír, hanem egy loú.

1, Azért hiányzik sokat, mert a napsütésben kerteket látogat.

2, Azért eszik keveset, mert a zabot szereti, nem az emberi kaját.

3, Hát a loú az gyors.

4, A loúnak olyan árnyalatú szeme van, mint a filmben a vámpíroknak.

5, Kinek mi jön be.

6, A loúnak is megszokott csillanni az arca.

Szóval ő nem vámpír, hanem loú. Nincs esélyed, mert csak másik loúval szeretnek közösülni.

6/62 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a kérdésed és a kifejtésed komoly,akkor az intelligenciát illetően egy tengeri csillag is nagyobb eséllyel indul nála.
 7/62 anonim ***** válasza:
100%
Reptoid is lehet, a csatahajóban láttam, hogy a hüllő űrlények szeme nem bírja a napot.
2012. szept. 16. 21:26
 8/62 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom milyen színű a vámpírok szeme,(az enyém kék) de ezek rám is igazak, akkor vámpír-e vagyok?

Amúgy nem, nem az ő sem.

2012. szept. 16. 21:36
 9/62 anonim ***** válasza:
100%
Várj kitalálom.. Lány vagy!És ilyen szarokat szoktál nézni?
2012. szept. 16. 21:43
 10/62 anonim válasza:
96%

Tudod a vámpírok ha léteznek biztos nem olyanok mint az Alkonyatban. Láttad már John Carpenter: Vámpírok című filmjét? Na kb. olyanok mint ott. Nem csillognak a napon hanem füstölnek és meggyulladnak, nem ágyban és koporsóban alszanak hanem elhagyatott, sötét házakban.

Ha létezik is néhány "módosabb" vámpír akik egyfajta "családot" alkotnak valószínüleg a felső osztályban kellene keresni.

Egyébként szerintem az a fickó akiről te írsz nem vámpír. Azért nem mutatkozik a napon mert napallergiás, érzékeny a bőre a napfényre.

Lehet nem ízlik neki a suliban adott kaja.

Több száz alakú szem létezik, és más is nézhet ki nagyon nagyon jól.

Nem csillant meg az arca csupán pont olyan szögben eshetett rá a fény, esetleg rosszul láttad.

A gyorsaság nem attól függ, hogy valaki vámpír e vagy nem.

Utóirat: Szerintem nem jó Bellának, mivel egy két lábon járó ékszeres doboz a pasija aki kb. olyan vagány mint a muslica nagyanyám spájzában. A ilyenek lennének a vámpírok a középkorban a parasztok nem menekültek volna előlük hanem hasukat fogva röhögtek volna miközben a "vámpír" épp a riska tehenet molesztálja, hogy kiszívja a vérét.

Ha igazi vámpírt akarsz olvasd el a Drakulát.

2012. szept. 16. 21:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!