Van egy osztálytársam, aki tök úgy viselkedik, mint Edward az Alkonyatból, lehetséges, hogy ő is vámpír?
Van egy srác,aki írtó jól néz ki.Mivel megtetszett,ezért oda szoktam rá figyelni,és a következő furcsaságoka tészleltem.
1,Sokat hiányzik,főleg napsütéses napokon.
2,Alig eszik valamit,az ebédszüneten kívül még egyszer sme láttam kajálni,akkor is keveset.
3,Nagyon gyors,a 2000 métert mindig ő futja le legelőször.
4, Hasonló árnyalatú szeme van,mint a filmben a jó vámpíroknak.
5,Nagyon-nagyon jól néz ki.
6, Angolon együtt ülünk és,amikor rásütött a fény,mintha megcsillant volna az arca!!!
Szerintetek lehetséges,hogy ő is egy jó vámpír?És ha igen,akkor van esélyem nála?Annyira szeretnék egy vámpír barátot,oylan jó Bellának!!! :((
Biztos, hogy nem vámpír mert vámpírok nem léteznek. Inkább egy dalek gyártmányú android.
1. Sokat hiányzik, mert teljesítenie kell az általunk kiadott feladatokat. 2.Persze, hogy nem eszik mivel android.
3. Az androidok nagyobb fizikai teljesítményre képesek az
embereknél.
4.A szem szín egyezés véletlen.
5.Azért mert ilyenre csináltuk.
6.Olyan anyagot is tartalmaz ami fényre megcsillan.
azért ez a sok okos vámpírrajongó elmesélhetné, hogy egy vámpír vajon mégis mi a fészkes fenének jár iskolába... négyévente leérettségiznek? és nem tűnik fel egy tanárnak se, meg az iskolatársaknak se? különben is, minek járnak főleg töriórára, hát elvileg azt már mind megélték, nem?:)
Angel értelmesebb, ő nem suliba járással pazarolja az idejét:)
Szerintem ne erdőbe fusson, hanem álljon ki száguldó autó elé, és várjon, hátha megmenti.
nem lenne nagy kár érte :D
Nem gondolod h b*zi azért csillog?
Am meg kétszer nem mondom h 12 éves vagy el vagy kényesztetve és nincs más dolgod mint beképzelni magadnak a dolgokat. Ébresztő bogaram..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!