Jöttök-e káromkodni le, a sarokra káromkodni jöttök-e?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 01:39
1/10 anonim válasza:
Neem! én itthon is tudom b@szogatni az asszonyt:))
2/10 anonim válasza:
Nem, káromkodni nem szép b@zdmeg! :P
3/10 anonim válasza:
Inkább maradok itthon belgát hallgatni, mert akkor az lesz hogy Királyok a házbaaaan.
4/10 anonim válasza:
én megyek b.aze :D
neeem..nem szokásom csunyán beszélni..:D
13/l
5/10 anonim válasza:
A kurv@ életbe, ez csak ebbe a kib@szott pillanatban jutott csak eszedbe, b@azdmeg?! Tudom mit? Megyek arra a b@szott sarokra!
(alapjáraton nem szokásom káromkodni)
6/10 anonim válasza:
Én úrinő vagyok, sose káromkodok, b@zd meg!
8/10 anonim válasza:
háháháh imádom ezt a számot!Én mejek!
"Szopjál sz@rt b@zdmeg én is itt lófrálok a szájb@b@szott körúton...nyalom a macskafost!Hogy kúrnád...csajodnak a gombás csöcsét...gombás csöcsét...gombás csöcsét!"
Azt ismered,hogy:"1-2 hátul az imi dobol...kellene Atinak a Magdika tapi!"rohadt nagy!IIIIMÁÁDOM!!
9/10 anonim válasza:
egy két há ku.rva anyád égy öt hat szop.dle a f.aszt hét nyolc kilenc tíz nyejjél ge.cit vagy négyöt decit..:D
10/10 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele hogy "egyszer káromkodtam a gyógyszertárban jó volt de a médiában még jobb orrba szájba" de te legalább tudod hogy "káromkodni milyen nagyszerű kicsikét sem fárasztó és egyszerű"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!