Nem sokára itt az idő! Nagyon elkezdtem parázni. Eddig úgy gondoltam, hogy elég jól bírom a fájdalmakat, de mi lesz, ha hisztis picsa leszek, és nem fogom tudni moderálni magam, és pl: káromkodni fogok. Más is aggódik ilyen dolgok miatt?
Hát szerintem eszedbe se jut majd karomkodni :D
Én most még 21. hét kornyeken laza vagyok, inkabb a parom keszitem fel, hogy 165 centimhez kijon majd egy 40-50 centis baba, és ő bennt lesz, és majd szoljon rám, hogy csukjam be a szemem, és hogy tud segiteni, meg ne ijedjen meg, ha ezt meg ezt fogjak velem csinalni, hát gyorsan probalta befejezni a beszelgetest, a koldokzsinor elvagasa volt nala az utolso csepp :D de szepen lassan szoktatom, és tudom, hogyha majd oda kerulunk, és én panikolok (mert fogok), akkor o ottlesz, hogy segitsen, és ez a tudat picit megnyugtat.
olvass apróbb trukkoket, hogy mik segithetik a szulest, én ugy vagyok vele, ha nem is igaz mind, lelkileg sokat segit.
mellesleg.. mikor legyel hisztis picsa, ha nem szules kozben?? marmint ha egyszer az eletben az lennek, tuti akkor.. ekkor elfogadott, megengedett.. ha tudsz majd karomkodni, ha kepes leszel ra es akarsz, batran tedd meg, senki nem gondolna rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!