Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem sokára itt az idő! Nagyon...

Nem sokára itt az idő! Nagyon elkezdtem parázni. Eddig úgy gondoltam, hogy elég jól bírom a fájdalmakat, de mi lesz, ha hisztis picsa leszek, és nem fogom tudni moderálni magam, és pl: káromkodni fogok. Más is aggódik ilyen dolgok miatt?

Figyelt kérdés
2008. okt. 19. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. :-) Sztem ez mindenkinek megfordul az eszében. Én azt mondtam a páromnak,ha hisztiznék nyugodtan pofozon meg. Szerencsére jól toleráltam a dolgokat,de nagyon fájt! Mikor varrt az orvos a férjem mondta,hogy legalább 1x káromkodd már el magad. Jót nevettek rajtunk,meg mi is magunkon. 2hónapos kisfiú anyukája
2008. okt. 19. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem eszedbe se jut majd karomkodni :D

Én most még 21. hét kornyeken laza vagyok, inkabb a parom keszitem fel, hogy 165 centimhez kijon majd egy 40-50 centis baba, és ő bennt lesz, és majd szoljon rám, hogy csukjam be a szemem, és hogy tud segiteni, meg ne ijedjen meg, ha ezt meg ezt fogjak velem csinalni, hát gyorsan probalta befejezni a beszelgetest, a koldokzsinor elvagasa volt nala az utolso csepp :D de szepen lassan szoktatom, és tudom, hogyha majd oda kerulunk, és én panikolok (mert fogok), akkor o ottlesz, hogy segitsen, és ez a tudat picit megnyugtat.

olvass apróbb trukkoket, hogy mik segithetik a szulest, én ugy vagyok vele, ha nem is igaz mind, lelkileg sokat segit.

mellesleg.. mikor legyel hisztis picsa, ha nem szules kozben?? marmint ha egyszer az eletben az lennek, tuti akkor.. ekkor elfogadott, megengedett.. ha tudsz majd karomkodni, ha kepes leszel ra es akarsz, batran tedd meg, senki nem gondolna rosszat.

2008. okt. 19. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, hozzá vannak szokva. Nekem a szülésznő szólt, hogy ne a viselkedésemmel foglalkozzam, adjam át magam a szülésnek, és hát... aminek ki kell jönni a számon, az jöjjön ki. Jó tanács: ha laza a szád, akkor laza a hüvelyed is, ezért nehogy szorítsd a szád.
2008. okt. 19. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem (a hülye filmek miatt), hogy majd kiakadok és szidom a párom, ehelyett hálás voltam neki, hogy velem van. Hiszti helyett két tolófájás közt elkezdtem dalolni, na ezen jót röhögtek a dokik (mert volt benn vagy egy tucat ember, mivel nem akart kibújni a baba). Az volt az egyetlen beszólásom, amikor a párom azt mondta, jöhet a következő, hogy na, azt majd te szülöd meg. :) Nem lesz semmi gond.
2008. okt. 19. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!