Szülési fájdalmakat mihez/mikhez lehet hasonlítani?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
ez alattad volt 10 kérdéssel, bemásolom ide már válaszoltak.
Szerintem a menstruációs fájdalmat szorozd meg 1000el:), add hozzá az érzéstelenítés nélküli belevágást (szikés) + egy jó erős vesegörcs + egy jó erős gerincfájdalom:)
Kb ilyen...majd betojsz, a végén már majd szétszakadsz és az is sztereotípia, hogy ha majd meglátod a babát:) Jah, elmúlik egy percre mert rá figyelsz:) én azt mondom,hogy tompítja a fájdalmat, de elfelejteni na azt nem fogod jó ideig, főleg ha jön még rá a varrás és néhány dolog:)
Lelehet pontozni, én leírom az igazat, felesleges szépíteni:)
DE fogadj meg egy jótanácsot: add át magad a fájdalomnak, függőlegesen legyél, hogy gyorsabban jöjjön és próbáld terelni a figyelmed, mert az sokat segít!
Ne ess pánikba az előző válaszoktól! Azért nagyon nehéz meghatározni ezt a fájdalmat, mert teljesen más tudatállapotba kerülsz. Elmúlik az időérzéked, semmi másra nem figyelsz, csak a testedben zajló folyamatra. Fájásról fájásra élsz, a köztük lévő szünetben feltöltődsz.
Nyilván fáj, nem is kicsit, de az én tapasztalatom az (most várom az 5. babámat), hogy soha nem a fájdalom mértéke, vagy milyensége maradt meg az emlékezetemben, hanem az az együttműködés, közös "munka",ami köztem, a babám és a párom között zajlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!