Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülési fájdalmakat mihez/mikh...

Szülési fájdalmakat mihez/mikhez lehet hasonlítani?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 18:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

ez alattad volt 10 kérdéssel, bemásolom ide már válaszoltak.

2010. dec. 13. 18:19
 2/32 anonim ***** válasza:
74%
menstruációs görcsök, ezerrel megszorozva
2010. dec. 13. 18:37
 3/32 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a menstruációs fájdalmat szorozd meg 1000el:), add hozzá az érzéstelenítés nélküli belevágást (szikés) + egy jó erős vesegörcs + egy jó erős gerincfájdalom:)

Kb ilyen...majd betojsz, a végén már majd szétszakadsz és az is sztereotípia, hogy ha majd meglátod a babát:) Jah, elmúlik egy percre mert rá figyelsz:) én azt mondom,hogy tompítja a fájdalmat, de elfelejteni na azt nem fogod jó ideig, főleg ha jön még rá a varrás és néhány dolog:)

Lelehet pontozni, én leírom az igazat, felesleges szépíteni:)

DE fogadj meg egy jótanácsot: add át magad a fájdalomnak, függőlegesen legyél, hogy gyorsabban jöjjön és próbáld terelni a figyelmed, mert az sokat segít!

2010. dec. 13. 18:55
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
nálam köze sem volt a mensi görcshöz, annyira fáj hogy megváltásért könyörögsz....
2010. dec. 13. 19:27
 5/32 anonim ***** válasza:
93%
A szülésznőm fogalmazta meg jól, mikor már 9. órája vajúdtam, akkor leszel a szülés végénél már mikor azt fogod érezni, hogy alul a méhedet mintha szikékkel vagdosnák és közben olyan mintha kettészakítanának, és azt érzed, hogy ezt nem lehet már kibírni.ÉS igaza lett....:)Akkor tényleg úgy érzed, ami nagyon megijesztett pl engem....
2010. dec. 13. 20:14
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is tudom mihez lehetne hasonlítani. Semmihez. Az ember a szülőágyon mag akar halni, és el is hiszi, hogy meg is fog. Legalábbis én úgy emlékszem 2 percenként mondtam a páromnak, hogy itt a vég, de szerencsére egy szép kisbaba lett a vége. :)
2010. dec. 13. 22:33
 7/32 anonim ***** válasza:
90%

Ne ess pánikba az előző válaszoktól! Azért nagyon nehéz meghatározni ezt a fájdalmat, mert teljesen más tudatállapotba kerülsz. Elmúlik az időérzéked, semmi másra nem figyelsz, csak a testedben zajló folyamatra. Fájásról fájásra élsz, a köztük lévő szünetben feltöltődsz.

Nyilván fáj, nem is kicsit, de az én tapasztalatom az (most várom az 5. babámat), hogy soha nem a fájdalom mértéke, vagy milyensége maradt meg az emlékezetemben, hanem az az együttműködés, közös "munka",ami köztem, a babám és a párom között zajlott.

2010. dec. 14. 10:13
 8/32 anonim ***** válasza:
87%
Semmihez,roh@dtul fáj,de ahogy telik az idő,és nő a babád halványodnak az emlékek,én is csak azt tudom hogy iszonyúan fájt,de nagyon szeretném újra átélni.
2010. dec. 14. 13:48
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Semmihez. Amikor jön a fájás azt hiszed kész . véged, aztán pár másodperc alatt elmúlik a fájás, és mintha mi sem történt volna, azttán pár másodperc és újra könyörtelen fájdalom és így tovább. A szünetek nagyon jók, én még nevetgéltem is. viszont amikor a tolófájást vissza kell tartani, na azt nem is írom. De az is elmúlik, majd amikor tolni kell, akkor már teljesen átkell adni magad a fájdalomnak, és szerintem olyan erővel tudunk nyomni, hogy ezzel az erővel 300 kilot simán megemelnénk, csak hogy vége legyen. És láss csodát vége lesz! :)kinn a baba, kicsit kába vagy és boldog. És a világ legkülönösebb dolga, hogy pár perccel előtte még azt hiszed itt a vég, és most meg vigyorogva boldogan simogattok egy pici kisjövevényt:) Elmondhatatlan. Maga afájdalom is, meg az is hogy elmúlik :)
2010. dec. 25. 11:55
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Olyan mensiszerű fájdalom, amilyen erőset még életedben nem éreztél. Vannak olyan pillanatok a vajúdás alatt, amikor azt hiszed, hogy soha nem távozol a szülőszobáról élve. A kitolási szakaszban olyanok a fájások, mintha belevágnának a méhedbe egy nagykést és lehúznák combközépig.
2010. dec. 25. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!