Szülési fájdalmakat mihez/mikhez lehet hasonlítani?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 18:16
31/32 anonim válasza:
Olyasmit éreztem mint amikor derekadat satuba rakják és szorít szorít egyre jobban. A kitolásnál a szeméremdombomnál éreztem görcsöt, akkor már nem fájt a derekam. Egyébként nekem mensis görcsöm sohase volt, szóval kicsit ismeretlenül ért a végén a dolog.
32/32 anonim válasza:
Saját személyes tapasztalataim szerint kimondhatatlan fájdalom volt, 30 órát vajudtam , azt hittem belehalok, szó szerint behugyoztam, üvöltöttek mikor burkolt repesztett én na de nem azért mert az fájt hanem mert pont fajasok voltak és alig tudtam nyitva tartani a lábam végül nem fért ki a baba, így császár lett, azzal 2 hétig szenvedtem, ez márciusban volt, azóta minden oké, átestem eyg, durva kenyszergondolatos depin is, de túl vagyok rajta, lefogytam jól nézek ki és boldog vagyok , talán egy másik babát is bevállalós majd de csak majd! Megerte szenvedni imádom a lányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!