Szülési fájdalmakat mihez/mikhez lehet hasonlítani?
Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 18:16
11/32 anonim 

válasza:

11:55 sztem nagyon jól megfogalmazta! De ne rémitsd el magad ne olvass erről majd ott megtudod:) Nekem legalábbis jobb volt "tudatlanul" menni! Amikor a másodikat szültem na akkor nagyon féltem! De itt vagyok itt vagyunk még sokan megcsináltuk és nem haltunk bele egy óriási élményben volt részünk azt hiszem mindenki nevében mondhatom!
12/32 A kérdező kommentje:
Már alig várom, hogy kibújjon a gyermekem! :)
2010. dec. 27. 09:16
13/32 anonim 

válasza:

az en fajdalmaim tenyleg erosebb menstruacios gorcshoz hasonlitottak,esetleg vesekrizis, de azt nem tudom milyen mert meg nem volt...egy baratnom azt mondja hogy rosszabb a szulesnel.
nos lehet h nekem azert volt konnyu, mert kicsi volt a baba, 35. heten szuletett 2480 kg 48 cm. en nem izzadtam le, nem faradtam el, vegig azt vartam mikor fog mar olyan kibirhatatlanul fajni...hat az nem volt meg, es a kicsusszanas szinte jolesett...csak annyi hogy utana fura erzes volt az ures has.
kerlek ne pontozzatok le, nekem tenyleg nem egy negativ elmeny volt es nem volt nehez.
14/32 anonim 

válasza:

akkor lehet én leszek az egyetlen, de szerintem nem is fájt annyira. Nekem csak a derekam fájt, mintha becsípődött volna, menstruációs görcsöt nem is éreztem! A tolók meg egyáltalán nem fájtak!
15/32 A kérdező kommentje:
értöm
2012. jún. 22. 18:01
16/32 gabszem 

válasza:

nem tudnám semmihez se hasonlítani, mikor elkezdődik leszakad a derekad , utána a hasad. Se menstruációs görcshöz, se hasmenéses hasfájáshoz nem hasonlít.
18/32 anonim 

válasza:

mintha valaki le akarná tépni a hasadat.. eleinte talán mensis görcsök,de az 1000x-esen,és egy idő után se eleje,se vége,folyamatos a fájdalom. 1. szülésnél jó felkészülni,h akár 12-24 óra is lehet. nekem spec 36 volt. készülj mentálisan a fájdalomra mert koránt sem biztos h kapsz fájdalomcsillapítót-én nem tágultam jól,így nem kaphattam
19/32 anonim 

válasza:

Második babámat 4 hónapja szültem, de megmondom őszintén már nem emlékszem, hogy milyen érzés volt. Fájt, de elfelejti az ember.
20/32 anonim 

válasza:

Egyéni dolog. :) Nekem pl semmi extra nem volt. Az elsőnél ugyan azt éreztem a szülés alatt is, mint amit normál pocakkeményedéskor. A második szülésnél meg az alhasamban éreztem kétszer egy nagyon erős szorító jellegű érzést. Azért nem írok fájdalmat, mert ez nem volt az. Kb ugyan az az érzés volt, mint amikor kifárad egy izom, és még egyszer ráfeszítesz amennyire csak bírsz. Nem fáj, csak kellemetlen érzés. Nekem fordítva van, a menzesz rosszabb nálam mint a szülés. Mindkétszer fájdalomcsillapító nélkül szültem, nem azért mert így akartam, hanem mert abban a kórházban ahol szültem, nincs olyan. A másodiknál gátmetszés hiányában az érzéstelenítőt sem kaptam meg, de nekem az sem fájt. Nem jól vagyok összerakva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!