Szoktatok netezés közben káromkodni? XD
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 22:17
1/14 anonim válasza:
aha..ha belassul..v félrenyomok..v ha játszok és meghalok benne:G de akkor nagyonn xd miért..te?:DD
2/14 anonim válasza:
nagyon durván , viszont vicc hogy mások előtt nem nagyon szoktam
3/14 anonim válasza:
Ja, ha lefagy, vagy error 404 van, esetleg ha valaki engem szid eme csodás oldalon.
4/14 anonim válasza:
Azt nem, de tesóm bitang nagyokat tud csapni az asztalra ha belassul a net :D Felhallatszik az emeletre az én szobámig.
6/14 Mentifantezsvér válasza:
Igeeeeen xD állandóan....xD
7/14 Ikszdé xD válasza:
Most is azt csinálom...na jó nem xD
Én olyankor is szoktam amikor kiirja a jútúb, hogy ez a videó nem engedélyezett országodban...
Na ilyenkor a youtubeosok egész pereputtyát átok alá teszem xDDD
8/14 A kérdező kommentje:
Látom nem vagyok ezzel egyedül. XD Tegnap sikerült 2 percig folyamatosan, úgy h nem mondtam kétszer ugyanazt. XD XD XD
2011. febr. 17. 07:38
9/14 anonim válasza:
Jahm magyar a legjobb nyelv. Több percig tudsz káromkodni, úgy hogy enm ismételsz szavakat. :D
és igen, szktam
10/14 anonim válasza:
Netet váltottam, most már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!