Imádok káromkodni. Lekéne szoknom róla. Fiúk előtt is kicsúszik egypárszor és elég kellemetlenül érzem maga. Mit csináljak?
Szinte már fel sem tűnik, hogy káromkodok. Imádok baz*dmegozni. A kedvenc szavamm.. nem tudok leszokni róla.. Pedig lekéne.
ötletek? :S
17/L
Hasonló szavakkal szép fokozatosan leszokni. Kezdj el b*szkizni, majd bazzzz..., utána basszus, és jé, hát nem szoktál-e már le róla? :D
Üdv.
próbáltam.. még régebben
najo 1 hónapja
de nemment. :S
szerintem pedig nem veszitek elég komolyan ezt a dolgot
most nem akarok idegesítő lenni,de tényleg így van
Egy kicsit üljetek le,nyugodtan és kb. 10 percig gondolkodjatok el a dolgon,de úgy,hogy csukjátok be a szemeteket vagy legfeljebb a plafont nézzétek. És gondolkozzatok el egy kicsit a dologról.
Egy pár gondolat amivel eljátszhatnátok: a káromkodás primitív és buta jellemre vall. Az a személy káromkodik,aki képtelen másképp kinyilvánítani a véleményét és állapotát.Mert a bzdmeg annyira könnyű szó,hogy még a leghülyébbek is kitudják mondani egy nap tízszer is.
Másodjára:a káromkodás csúnya egy férfi szájából,de még csúnyább egy nő szájából.Nem akarok nemi különbségeket tenni,de elkell ismernünk az igazságot.Lányoknál a káromkodás visszataszító jelleggel bír és ez egy tény.
Harmadjára:rossz szokás,amely gyengíti a jellemet.Minden rossz szokás gyengíti a jellemet.Azzal,hogy legyőzöd ezt a szokásodat saját jellemed erősíted.
Negyedjére:hát tudom,hogy nem érdekel még,de ha majd lesz gyereked akkor a legjobb amit tehetsz,hogy minnél több hibádat javítsd ki ameddig megszületik.A káromkodás is az emberi hibák közé tartozik. És hidd el,én is 16 éves vagyok és a gyomrom felfordul amikor a szüleim káromkodnak.Szóval jobb ezt elkerülni,hamár lehetséges.
Na helló,remélem sikerül leszokni!:-)
köszi az edigi válaszokat:D
megyek káromkodási elvonora XD
csak sikerül majd valahogy :D
nem tudom én vagyok oly egoista hogy nem érzem magam primitivnek:DD viszont két b*szdmeg között még egy idiótának is el tudom magyarázni amit akarok. jo hát csúnya dolog, de majd elmúlik.
amúgy kérdező én egy csaj haverommal próbáltam azt, hogy egymást pofánvágjuk ha a másik káromkodik. fiúval nem lehet emrt az nem vág pofát. na ebből félig verekedés lett, mert mikor kimondtam hogy f*đz ő pofánvágott, erre én lereagáltam hogy b*szdmeg, ő meg röhögött hogy "de k*rva hülye vagy" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!