Szoktal karomkodni amikor valami nem jon ossze? Miket?
Ó, hogy a qvák vére folyjon patakokban!
meg hogy : b*ssza meg egy taliga aprómajom!
ezeket hallottam számtalanszor a nagyapámtól és hát rámragadt... de sosem emberre mondom, hanem ha pl kiöntök/leejtek vmit stb
Nekem pici gyerekem van, így szigorúan csak magamban :) De van amit így magamban rendszeresen. Avent márkájú cumisüvegei vannak, amit amúgy valami szuper márkaként tartanak számon, de tudni kell, hogy rohadt nehéz úgy rácsavarni a tetejét, hogy ne follyon ki a cucc. Na ha azt tapasztalom, hogy rázom és oldalt folyik ki a lé, akkor magamban mindig mondom , hogy "az aventos k.urva anyádat" :) De ezt nem mondom ki hangosan sosem.
Ha alszik a gyerek, vagy nincs ott, ahol én vagyok, én akkor sem szoktam túl kreatív lenni káromkodás terén, beérem egykét "anyád"-dal vagy "rohatd életbe"-vel.
Emberekre pl. vezetés közben:
A férjem egyik kedvence: Hogy a Jóisten adjon neked tevefejet.
Én ugyan nem vezetek, de babakocsival próbálok közlekedni, ami gyakorló anyukák tudják, nem egyszerű mutatvány. Az én kedvencem: szüljél farfekvéses sünt (ezt itt olvastam, két hétig ezen röhögtem).
Sajnos én elég káromkodós vagyok, "szép", sokszorosan összetett mondatokat tudok alkotni ha pl. kiejtek valamit a kezemből és összetörik, míg feltakarítom, addig mondom. Persze vannak benne ismétlődő részek, annyira nem vagyok kreatív. Az általam sűrűn emlegetett mondatok az automatikus szűrőn nem mennének át, úgyhogy meg sem próbálom leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!