Szoktál káromkodni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 19:26
4/16 anonim válasza:
nem szoktam. de a környezetembe mindenki káromkodik. sajnos:(
5/16 anonim válasza:
Ha nagyon ideges vagyok, akkor igen.
6/16 anonim válasza:
B@zmeg, olyannak tűnök?! Krvaszádat dehogy szoktam..
Amúgy persze hogy szoktam, szerintem mindenki szokott néha. Én mondjuk elég gyakran, de már le kéne szoknom róla, mert elég gáz, hogy minden második mondatomba "belecsempészek" 1-2 csúnya szót.
7/16 anonim válasza:
Sajnos néha hirtelen haragomban kicsusszan, többnyire csak olyankor, ha egyedül vagyok. Pl. ha belerúgok valamibe, vagy valami épp elérhetetlen távolságban esik le, bár szinte soha nem éles helyzetben. (ezért is kár érte :S )
9/16 anonim válasza:
Igen, és szégyellem, mert lány vagyok, és az osztályunkban senki sem, csak én :(
10/16 anonim válasza:
Soha. Isten envét hiába nem veszem a számra. A szexuális szerveket szentnek tartom a szerelem és a gyerekek teremtése miatt, legdurvább amit mondani szoktam: Hogy a túróba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!