Mikor szoktál káromkodni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 15:00
1/10 anonim válasza:
Amikor lassú vagy lefagy a számítógépem.
3/10 anonim válasza:
ha felba...ák az agyam... magamban szinte mindig elsuhan egy két "fa..omat már beléd" "a kur..a anyád!" szitkozódás, mert idegesitenek az emberek, a tömegközlekedés, az apám.... hangosan akkor amikor nagyon ideges vagyok. :)
4/10 anonim válasza:
Ha sokminden fuccsba megy egyszerre...
6/10 anonim válasza:
Minden 2. mondatnál =D pl amikor vmi vicces történt velem és elmesélem vkinek "fú ba..ki!! k..va jó dolog történt!!!!!
7/10 anonim válasza:
Ha beverem a lábam, ha azt veszem észre, hogy bezárt a könyvtár idő előtt. Ha valami a káromra történik. De mondanám igazi káromkodásnak, mert a legtöbb esetben "Hogyaza!" - és onnan kezdve, csak a lábammal dobolok.
8/10 anonim válasza:
sajnos, mindig ha nem megy valami. pl. ha lekésem a buszt. meg gyakorlatilag mindig. ha nagyon felhúznak, olyan sort nyomok le és olyan cifrát, hogy az eszméletlen. egyszer volt egy olyan hogy kiakadtam a pasimra a nyílt utcán és egy csapat cigány tátott szájjal hallgatta hogyan osztottam ki a pasimat fehér létemre. nekem kell a csúnyán beszélés, mert ezzel adom ki a dühömet, haragtartó nem vagyok, csak hirtelen. és ha kinyomtam magamból a dühöt, akkor nyugodt leszek.
9/10 anonim válasza:
Az első vagyok. Még azt elfelejtettem, hogy katonakoromban folyamatosan végigkáromkodtam azt az egy évet, akkor ott az volt a természetes.
10/10 anonim válasza:
Nagyon ritkán szoktam káromkodni, pl. ha már tényleg rettentő ideges leszek valamiért, vagy pl. a múltkor úgy megküldtem az ágy lábát egy határozott lépéssel, hogy elég cifrán sikerült káromkodni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!