Miért érzem magam kellemetlenül emberek közt?
na én is hasonló vagyok , rengeteg veszekedés otthon meg egyéb úgyhogy lehet benne valami hogy emiatt
egyetemre/fősuli nem jársz? esetleg barátaiddal tartod a kapcsolatot középsuliból?
azt tényleg szedni kell legalább 1 hónapig hogy rendesen hasson
A szociális fóbia egyik tünete:
a beteg közlekedésre képtelen abbeli hite miatt, hogy őt nézik az utcán, mert valami megalázó van rajta, vagy eltér az átlagtól, amiért nézni kell. Ez egyébként 10-20 éves kor között kezdődik.
Szerotonin hiány az oka.
Proust szerint: " A szorongók a föld sói. Ők a vallásalapítók, próféták, tudósok, művészek, az emberiség soha nem lesz képes meghálálni, amit érte tettek"
Gondolj erre, és menj nyugodtan emberek közé, ne foglalkozz velük.
A gyógyszerek nem sokat érnek.
Neked kell megemberelned magad és lemenni pl boltba kaját venni, meg ahova még szeretnél. Hozzá kell szoktatni magad az emberekhez, és a társasághoz, hogy meg merj szólalni előttük. Bátorság.
Magasról xard le hogy ki mit gondol, és menni fog.
Nyugi, az emberek csak annyira néznek meg téged, mint te őket. Én pl csak nézek ki a fejemből és mindig jár az agyam valami teljesen más dolgon, miközben megyek A pontból a B pontba. Aztán hogy közben kire hogyan nézek, azt én nem is tudom :)
Jó, néztem már meg embert, mert hülyén volt felöltözve, de aztán akkor mi van? Neki az a ruha tetszett, nekem nem, és ennyi. Nem lehet mindenkinek egyforma az ízlése.
Te meg hogyha ennyire parázol, akkor valószínű normálisan öltözöl, nem hordasz túl feltűnő ruhákat, nem?
Úgyhogy semmi félnivalód :)
Ne hagyd, hogy a félelem elhatalmasodjon és akkor nem fog.
Engem régen egy liftbe nem tudtál bekergetni, mert nem szálltam be soha. Paráztam. Aztán évekkel később végülis gondoltam egyet, hogy lesz ami lesz, ha meghalok, nembaj, beszállok. Aztán többször is ugyanezt, és sok idő alatt megszoktam.
Mindent meg lehet szokni, csak akarnod kell.
Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!