Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerinted én szép vagyok?...

Szerinted én szép vagyok? Tetszem neked? Mit gondolsz rólam?

Figyelt kérdés

Nos ma márt mindenféle kritikát kapok.Te mit gondolsz rólam?

[link]

2011. aug. 31. 14:19
 51/101 anonim ***** válasza:
te se mondtál jó szót de mindegy. de szerintem ideje menned nehogy sok legyen a villany meg az internetszámla
2011. szept. 1. 17:58
 52/101 A kérdező kommentje:
de te kezdted ezt az egészet egyébként ha nem hinnéd nézz vissza!ja és amugy nyugi nem kell agódnod hogy mennyi villanyt stb. fogyasztunk tudtommal nem a számládra megy.akkor meg?!
2011. szept. 1. 18:28
 53/101 A kérdező kommentje:
ó most lebuktál drágaság lebuktál!!
2011. szept. 1. 18:29
 54/101 anonim ***** válasza:
nem tudom mivel buktam le de mindegy. beszélj csak össze-vissza hadd röhögjek még párat. ja, nem aggódom a számlátok miatt csak tanácsot adtam
2011. szept. 1. 18:49
 55/101 A kérdező kommentje:
jó vagy csak hogy én nem kértem tanácsot..ó hagyuk hagyuk mert nincs kedvem megint egy dolgot 5x leirni.nevetni?!na ne nevettessél engem.tudod te nevetsz az igazságon mert lehet hogy ott nincs minden rendben.amugy látod én nem nevetek azon amit te irsz én inkább fárasztónak tartom hisz tudom hogy valami fogyatékossal kell csevegnem(már bocsi de ez van)
2011. szept. 1. 18:53
 56/101 anonim ***** válasza:
lehet h nem kérted de attól még megfogadhatod, károd nem lesz belőle viszont lesz mit enned, ja és itt minden ok inkább nálatok nem stimmel vmi meg a fejetekben , a szüleidtől örökölhetted
2011. szept. 1. 19:02
 57/101 A kérdező kommentje:

hát akkor köszönöm a tanácsot csak hogy végre lépj tul a témán ..(bár nincs rá szükségem a másokét lehet megfogadnám de a tiedét... gondolom a legutolsó ember a földön sem érdekelné.és hé tudod itt minden rendben de nyugi nem kell titkolnod hogy ott probléma van.és a fejemben is minden rendben .de te gondolom nem gyakran jársz orvoshoz.és kérlek hagyd ki ebből a szüleimet okés.valami probléma van?tudod a szánalmas emberek mint pl. ó hisz itt egy élő példa rá TE...szóval ezek a szánalmas emberek nem tudnak mihez kezdeni és felhozzák a szülőket.látom nagyon hiányzik az anyucid apucid és nélkülük semmit nem tudsz megoldani.na látod ez vagy te.

és már lenyugodhatnál kicsit szedj nyugtatót vagy nem is tudom de az ahogy viselkedsz hát nem mindenapi.

2011. szept. 1. 19:12
 58/101 anonim ***** válasza:
hát a még szánalmasabb emberek (mint te), akik még csórók is felhozzák h erre nem telik meg arra nem telik közbe nekik még kajára se telik. de tudod mire teljen? észre b+ észre. az írásaidnak semmi értelme hülyeség az egész amit itt összehordasz. és én miért higgyem el h ott minden rendben? úgyse tudom ellenőrizni, tehát úgy kamuzol, ahogy akarsz
2011. szept. 1. 19:19
 59/101 A kérdező kommentje:
hát te aztán igen magas lovon ülsz drága!mit hiszel a te dédóságaidnak van értelme amit itt össze vissza össze hordasz.ellenőrizni igaz nemtudod de mit képzelsz?amugy te is össze vissza irogathatsz baromságokat hiába mondod hogy igy meg ugy lehet amiket írtál fele (inkább negyede) sem igaz.egyébként marha nagy uriembernek hiszed magad,vettem észre.na de megnyugtatlak hogy én nem vagyok beteg sem pszichopata ugy hogy erről ennyit.de te.... hát nem tudom hogy te az lennél-e mert tudod nem vagyok agyturkász erről ennyit.
2011. szept. 1. 22:52
 60/101 A kérdező kommentje:
de ha mégi elkéne mondanom annak látszol.
2011. szept. 1. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!