Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerinted én szép vagyok?...

Szerinted én szép vagyok? Tetszem neked? Mit gondolsz rólam?

Figyelt kérdés

Nos ma márt mindenféle kritikát kapok.Te mit gondolsz rólam?

[link]

2011. aug. 31. 14:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 A kérdező kommentje:

jajj unalmas vagy nagyon de nagyon...

hát a te viselkedésed nem vicces inkább fárasztó de nagyon...

hagyuk egyébként ébresztő őslakó ez a "humor" kategória..talán elgépeltél valamit kisfiam..

én 21/L vagyok és márt befejezhetnéd télleg!!!

amugy te mennyi vagy 6/F vagy 6/L ???lehet sokat is mondtam?:P

2011. aug. 31. 16:48
 32/101 anonim ***** válasza:
87%
eléggé szégyen 21 évesen így viselkedni ráadásul h lány vagy, nem fogsz így kelleni senkinek se, én 16 évesen értelmesebb vagyok mint te 10 év múlva
2011. aug. 31. 16:53
 33/101 A kérdező kommentje:

hát te komplett hülye vagy menj vissza és nézd meg mit írtál régebben...

valami olyasmit hogy én biztos csak valami tizenéves bu.zi vagyok te írod hisz te is csak 16 vagy..

ja és kikérem magamnak...biztos marha okos lehetsz...hova mentél továb tanulni inasnak? csak hogy én márt idősebb vagyok nálad és kussolj már el mert tudod nagyon unalmas kis 16 évesekkel akik ilyen szintemen vannak ilyeneket irogatni.-.-

és én itt befejeztem megyek szivesebben vagyok olyan emberekkel inkább akik nem ennyire hülyék mint te na csá

2011. aug. 31. 16:58
 34/101 anonim ***** válasza:
87%
attól mert 16 vagyok lehetek okosabb mint te nem? (valószínűleg az is vagyok) csodálom h van aki szóba áll veled
2011. aug. 31. 17:00
 35/101 anonim ***** válasza:
87%
kíváncsi lennék h most hol tanulsz vagy hogy tanulsz-e egyáltalán
2011. aug. 31. 17:02
 36/101 A kérdező kommentje:

huh de komoly vagy kisapám..képzeld igen tanulok..de én meg arra lennék kivácsi hogy te jártál-e márt iskolában?vagy csak hallottál róla?

hát igen nekem vannak barátaim és látod én megyek is el velük na de nem szeretném csak a semmibe szétírni a magánéletem.hát de neked tuti hogy nincsenek mert látom te még mindig itt gubbasztasz a számítógép előtt és ez igy is marad.:)

2011. aug. 31. 17:08
 37/101 anonim ***** válasza:
gondolom vmi fizetős főiskolán tanulsz vagy még mindig a középsulit járod? ha vannak barátaid gondolom azok is hasonló hülyék mint te normális ember veled nem áll szóba
2011. aug. 31. 17:20
 38/101 anonim ***** válasza:
vagy csak kamuzol h vannak barátaid, egyedül vagy azt baszogatsz másokat, ha nem változol meg nem lesz se barátod se pasid még egy kutya is elmenekül tőled, mondjuk ilyenkor már elég nehéz változtatni a személyiségen
2011. aug. 31. 18:07
 39/101 A kérdező kommentje:

na ide figyelj kisbarátom ezt most fejezd be kérlek.reméltem mire visszajövök megszűnsz na de hát vannak emberek.ó hát igen egyéb kérdés telefonszámom,címem ne adjam meg?!

Ó és képzeld vannak barátaim és hát jaja hihetsz bármit ..

.Amugy meg nem fogok mindent megosztani veled de hát tudod mit megnyugtathatlak azzal hogy márt 2 éve van pasim és hát mitismondjak.

pff...-.-"

2011. aug. 31. 18:52
 40/101 A kérdező kommentje:
te hallod marha érdekes vagy amugy azt mondod hogy utálod hogy ilyen hülye kérdéseket tesznek fel a "humor" kategóriába..okés ezt megértettem rég de azt nem értem hogy akkor mi a fenét keresel a humor kategóriába és írsz ide?!
2011. aug. 31. 18:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!