Mit gondolsz erről a felsőről? Igénytelen, vagy szép?
Figyelt kérdés
Persze nem a mindennapokra. Engem nagyon nagyon megfogott,pedig nem ilyen a stílusom,és ízlésesen öltözködök.
18 L
2011. aug. 19. 11:49
1/13 anonim válasza:
nekem nem tetszik mert leopárd mintás. ha virágos vagy bármilyen lenne akkor sem tetszene mert az a csat ott csúnya szerintem. :D
L
2/13 anonim válasza:
Minta nélkül szép lenne, így magamon maximum szeretkezésnél tudnám "segédeszközként" elképzelni. Semmiképp nem mennék benne emberek közé.
3/13 anonim válasza:
Én személy szerint a pofádba röhögnék, de a diszkóban biztos díjazzák a dugnivágyók:)
4/13 anonim válasza:
nem az hogy igénytelen, de nekem nagyon ellenemre van :) nem vagyok olyan lány, aki ezt bármilyen környezetbe felvenné..
5/13 A kérdező kommentje:
csak házibulikba venném fel maximum:) de nem veszem inkább meg :o
2011. aug. 19. 11:59
6/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez nagyon qrvás nekem.
7/13 anonim válasza:
Szerintem förtelmes... Persze ízlések és pofonok, egy megfelelő összeállítással (ahol természetesen NEM kap helyet semmilyen macskanadrág) talán még jól is nézhet ki.
Minden esetre jobban kedvelem a nőies-elegáns vonalat, mint a "szexi tini" stílust.
8/13 anonim válasza:
hát ha nagyok az ütközőid és szereted őket mutogatni akkor vedd meg. de csak és kizárólag buliba vedd fel mert 7köznapokra én soha nem venném fel.
9/13 anonim válasza:
a leopárd mintával nem lenne gond, de ez az a tipikus gagyi, giccses, közönséges felső amit soha nem vennék fel.
10/13 anonim válasza:
Giccses és közönséges. Még házibuliba se venném fel. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!