Hol tudnék Budapesten 95-100as méretű, C vagy D kosaras "szép" melltartót venni?
Miért akarsz szivacsos melltartót, ha alapból nagy a melled? Nekem eszembe nem jutna ilyet hordani, ha ekkora lenne és nem ilyen kicsi, mint most.. :S
Amúgy esetleg H&M? Vagy Intimissimi? Bár utóbbi elég drága, de egy próbát megér, nagyon szép melltartóik vannak. :)
Azért jó a szivacsos melltartó, mert formázza is a mellet, nem csak tartja, bár nagy gondjaim nincsenek a formákkal... Viszont ha olyan felső van rajtam, ami elég nagy hangsúlyt fektet a dekoltázsra, ahhoz mindig szivacsos melltartó kell. Egyébként meg nem szivacsost se tudok venni, ami színes... azokat nagyiknak szabják és fehérek és nem épp szexik... Valami ilyesmire gondolok: [link]
A kínaikban már próbálkoztam, az Intimissi-ben a legnagyobb 85C-s tudtommal, de a H&M-ben még megnézem! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!