nem vagyok a kisbarátod (másmilyen barátod se) és nem kell bármit is megadnod, nem kértem. a pasidat is minősíted azzal h kellesz neki. és azért írogatok, mert te is
2011. aug. 31. 19:03
42/101 anonim válasza:
töröltetted a válaszokat? lol. szánalmas vagy kisanyám
2011. aug. 31. 19:58
43/101 A kérdező kommentje:
jajj ezt ismerem másolás - beillesztés..de idióta vagy!!
milyen válaszokat??miről fecsegsz it nekem tudod ezen az oldalon nem csak egy ember van hanem tobb de nem akarom ilyen senkikre vesztegetni az időm...AMINT MÁR IRTAM OKOS ENGED SZAMÁR SZENVED...ÉS HA NEM ÉRTENÉD MERT NEM IGEN HISZEM TE VAGY A SZAMÁR!!!én vagyok a szánalmas???! jajj nem mond ....hulye!!!en elgondolkodtam azon hogy az én unokatesom bar igaz hogy 15 éves de sokkal okosabb és érettebb nálad (nem irom hogy hülyegyerek mrt nekem eljut az agyamig,inkább azt irom hogy hulyegyerek igy jobb??) menj és nyomogasd ki a pattanásaidat ha nem telik kozmetikusra.pápá ..le ne késd az esti mesét..jajj bocsi lehet hogy csöves vagy nos nics tévéd kit érdekel csak kussolj má és dugulj el...unalom vagy...hát még a Hannah Montana sem annyira szánalom mint te vagy!!:P
2011. aug. 31. 20:04
44/101 anonim válasza:
milyen másolás beillesztés? mi a faszról beszélsz itt? egy ribanc vagy semmi több és telik tv-re is meg kozmetikusra is meg 2 gépre meg iphonera meg még sok minden másra
2011. aug. 31. 20:09
45/101 A kérdező kommentje:
te miről beszélsz itt nekem márt vagy ugy pár órája..jézusom..
jólvan én már leszarom magasról..nem fogok veszekedni..pláne nem egy ilyen hülyeségen...
2011. aug. 31. 20:11
46/101 anonim válasza:
pedig még mindig irogatsz b+
2011. aug. 31. 20:12
47/101 anonim válasza:
és ha nem lenne tv-m meg nem telne kozmetikusra akkor mi lenne? akkor szimplán te lennél az okasabb vagy mi? hülye anyagias kis liba
2011. aug. 31. 20:14
48/101 A kérdező kommentje:
jajj Istenem tudod mit inkáb vagyok anyagias kis hülye liba mint hogy olyan szinten legyek mint te.és hát amint látom te is irogatsz ide.én mondtam hogy elég nemérdekel de te még ebbe is belekötsz.hát tudod mit irogass magadnak.nem mondok inkább erre semmit.-.-"
2011. szept. 1. 00:48
49/101 anonim válasza:
alacsonyabb szinten vagy mint én és még anyagias is vagy mellé, semmilyen jó tulajdonságod nincs, ja és én írogathatok én nem írtam semmi olyat h leszarom meg nem írok többet te viszont igen
2011. szept. 1. 16:14
50/101 A kérdező kommentje:
hát nagyot tévedtél akárki is vagy.nincs semmi jó tulajdonságom?! ó te aztán tudod tegnap ismertél meg és eddig egy jó szót sem szóltál akkor mit vársz az embertől hogy a hülyeségeidre szép választ kapsz.Ja csak tudod nem vagyok az a fajta aki elnézi hogy mások bolondot csináljanak belőle.de tudod mit ha azt mondanám neked hogy okos vagy még abba is belekötnél ahogy elnézem rólad.(természetesen nem mondom hogy okos vagy ez csak egy példa volt de kitudja még lehet hogy fejlődsz egy kicsit)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!