Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szép lánynak a párja kérésére szőrös a pinája, ennek a lányka tényleg nehezebb félre lépnie? ;) Mit gondolsz erről?
Az, hogy ez egy baromság.
Szerintem pont, hogy a szőrös az izgató, és nőies, nem a kislányos csupasz.
Meg ha valaki ott tart, hogy ez alapján ítél meg akárkit, akkor már úgyis mindegy.
"Szerintem tökre nem ezen múlik." - tehát nem ciki ha a lány elsőre szőrös?
Amúgy írtam hogy nem ezért, de ... (fent)
Ez ökörség.
Egy egészséges pasit egyáltalán nem rettent vissza, ha természetes állapotában találkozik pun.cival.
Ez azt a réteget szokta visszariasztani, aki eddig csaj jpeg formátumban látott pi.nát, photoshoppolva, vagy az ovis korosztályhoz szokott.
A többi hímegyednek teljesen normálisnak számít, hogy 14 éves kor felett a pun.ci szőrös.
Sok férfi kifejezetten vonzónak tartja az ápolt, fazonírozott szőrzetet, főleg ha otthon őt meg egy csupasz várja, és szereti a változatosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!