Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szép lánynak a párja kérésére szőrös a pinája, ennek a lányka tényleg nehezebb félre lépnie? ;) Mit gondolsz erről?
ma 08:24 - Bocsi látom tényleg egy időben írtunk.
Amúgy én nem a fazon szőrösre gondoltam. Hanem full natural-ra bikini vonalon is erősen túl nyúlóra. ;)
Ennél szőrősebbre biztos nem gondoltál:D Ha ennyire szőrősre fogod a barátnőd akkor rögtön ott hagy téged, mert neki rohadt kényelmetlen lenne. De ez még mindig nem mentség erényövnek:) Köss rá lakatot paraszt-.-" A linkelt szőrős puncis csajt bevállalnám:) nem gond;)
Miért lennék paraszt? Mert felmerült bennem egy elvi kérdés?
Hát már kérdezi sem szabd?
Amúgy írtam: "Ha a párom rátudom venni hogy meghagyja szőrösnek - mert amúgy szerintem is izgató -"
"A kérdező kommentje:
Sir Butcher én csak ellamentáltam. Ha a párom rátudom venni hogy meghagyja szőrösnek - mert amúgy szerintem is izgató -, lehet hogy azon sem kellene aggódnom hogy ő túl szép hozzám? ;)
A komment megírásának időpontja: ma 08:24"
Vagy azért lennék paraszt mert örülnék ha a párom nem dugna veletek vagy mással? ;) Veletek amúgy sem.
Amúgy nem volt szűz de csak két pasija volt még, és ... - a többi titok. ;)
Hát ti tényleg vagy nem értitek vagy az akarjátok hogy félre menjen.
Én annyit írtam hogy ha vágyam teljesül, akkor lehet hogy még grátiszban biztosan hű is marad?
Na már értitek? - ez egy elmélkedés. És azért jó nyugodtan aludni ha lehet, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!