Szerinted én szép vagyok? Tetszem neked? Mit gondolsz rólam?
ú különleges vagy ember te aztán nemvagy 100-as a te viselkedésedből azt hittem hogy csak valami 10 éven aluli kölyök vagy esteleg nem te írtad ki azt a kérdést hogy "mi eperke telefonszáma?" és télleg azt hiszed hogy van telefonszáma...jajj amugy télleg nem te vagy az??pedig nem sok különbség van köztetek látom.xD
és egyébként meg NEM vagyok bu.zi de a te viselkedésedet elnézve na lehet hogy az vagy..de én is csak annyit mondok na vannak ilyenek megbocsájtok! :)
1. ez alapból nem humoros
2. a sok ilyen kérdés miatt ez már idegesítő
jólvan amint már mondtam nem kértem azt a véleményed hogy humoros ez a kérdés stb.
de amugy még hányszor írod le hogy nem tetszik a kérdés 100x
ú akkor inkább hagyuk mert már lassan elalszom :P
nem kérdeztem a véleményed és amint már mondtam jajj marha fárasztó ilyen hülye gyerekeknek leírni valmait 5x hogy végre megértsék amit kell..na de hát leírom..
TE AZTÁN TUDOD HOGY VAN HUMORÉRZÉKEM JAJJ KI VAGY TE AZ ANYAM AKI MÁRT JO PAR EVE ISMER ES TUDJA HOGY MILYEN VAGYOK ??? :O
olyan szánalmas kis pö.cs vagy mennyé haza s tartsd meg a véleményed magadnak.
piha de megijedtem tőled..jézusom...
amugy meg marhára tudod hogy ki milyen egyébként városban lakom hogy megnyugtassalak de látom te örök életedre paraszt maradtsz...
amugy orvos látott márt?mert te télleg nagyon hülye vagy kezeltesd magad mert annyi eszed van hogy csak wc-t tudsz puculni ezek szerint én ugy nezem...
na hülye kisgyerek elmagyarázom neked...nézz fel ott van a kérdés elolvastad akkor oké és nézd meg mt írtál először válasznak.valami olyant hogy ez nem poén -.- pontosan igy valahogy és mondtam hogy nem kerem a véleményed(de ÉN ARRÓL NEM KÉREM A VÉLEMÉNYED HOGY MIT GONDOLSZ A KÉRDÉSRŐL PONTOSABAN HOGY VICCES-E A KÉRDÉS VAGY NEM STB..DE MÁRT LEÁLHATNÁL HAVER MER MÁR FÁRASZTÓ VAGY ÉS MÁRT NEM VICCES HANEM SZÉGYEN MENJ MÁSHOVA PANASZKODNI IRJ A MODERATORNAK EGY KÉRDÉST HOGY NEM TETSZENEK A HUMOR KATEGÓRIÁBAN A KÉRDÉSEK STB.
ja és ha még mindig nem érted akkor hozzá tenném hogy a képről kértem egyéb véleményeket mivel humor kategória jöhetnek a hülyeségek..xDD
de látom te lemaradtál az első szinten.bocsi de ez van.
tényleg röhögnöm kell rajtad annyira szánalmasak a válaszaid
a nemed, korod megkérdezhetem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!