Hogyan eddzem magam? Felvettek az egyetemre de nem bírom eléggé az alkoholt.
Figyelt kérdés
Ezen a képességemen szeretnék javítani! Nagyon elszánt vagyok, minden tanácsot szívesen fogadok. Tegnap láttam egy filmet amiben ún. sörbongot használtak. Én is csináltam egyet magamnak de amikor kipróbáltam megszédültem és lefejeltem a kredencet. Ezek után érdemes próbálkozni szerintetek?2011. júl. 24. 20:50
32/36 anonim válasza:
14:02 engem nem kel sajnálni, nem a végzettségem ,de nem csodálkoznék ha az előadásomon találkoztunk volna .ha látnád ,hogy a hét elején ,meg általában a drogtól,alkoholtól milyen fejjel ültök velem szemben akkor bölcsebb lett volna nem nyilatkozni TE NAGY EGYETEMISTA!!!!!!
33/36 anonim válasza:
Ezt most mégegyszer, elég érthetetlenül fogalmaztál:P
34/36 anonim válasza:
Ti aztán ráértek itt vitatkozni. Hülyék vagytok.
Inkább dobjatok be egy-két sört a haverokkal, és beszélgessetek az élet nagy dolgairól.
36/36 anonim válasza:
13:46 vagy 67%-osnak: remélem már rég kib.sztak téged az egyetemről. Ez nem az ivásról és a bulizásról szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!