Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan eddzem magam? Felvettek...

Hogyan eddzem magam? Felvettek az egyetemre de nem bírom eléggé az alkoholt.

Figyelt kérdés
Ezen a képességemen szeretnék javítani! Nagyon elszánt vagyok, minden tanácsot szívesen fogadok. Tegnap láttam egy filmet amiben ún. sörbongot használtak. Én is csináltam egyet magamnak de amikor kipróbáltam megszédültem és lefejeltem a kredencet. Ezek után érdemes próbálkozni szerintetek?
2011. júl. 24. 20:50
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Mert megsajnáltalak xD
2011. júl. 26. 14:02
 32/36 anonim válasza:
14:02 engem nem kel sajnálni, nem a végzettségem ,de nem csodálkoznék ha az előadásomon találkoztunk volna .ha látnád ,hogy a hét elején ,meg általában a drogtól,alkoholtól milyen fejjel ültök velem szemben akkor bölcsebb lett volna nem nyilatkozni TE NAGY EGYETEMISTA!!!!!!
2011. júl. 26. 17:08
 33/36 anonim ***** válasza:
Ezt most mégegyszer, elég érthetetlenül fogalmaztál:P
2011. júl. 26. 17:11
 34/36 anonim ***** válasza:

Ti aztán ráértek itt vitatkozni. Hülyék vagytok.

Inkább dobjatok be egy-két sört a haverokkal, és beszélgessetek az élet nagy dolgairól.

2011. júl. 28. 15:47
 35/36 anonim ***** válasza:
:D
2011. júl. 28. 16:30
 36/36 anonim ***** válasza:
13:46 vagy 67%-osnak: remélem már rég kib.sztak téged az egyetemről. Ez nem az ivásról és a bulizásról szól...
2012. aug. 3. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!