Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan eddzem magam? Felvettek...

Hogyan eddzem magam? Felvettek az egyetemre de nem bírom eléggé az alkoholt.

Figyelt kérdés
Ezen a képességemen szeretnék javítani! Nagyon elszánt vagyok, minden tanácsot szívesen fogadok. Tegnap láttam egy filmet amiben ún. sörbongot használtak. Én is csináltam egyet magamnak de amikor kipróbáltam megszédültem és lefejeltem a kredencet. Ezek után érdemes próbálkozni szerintetek?
2011. júl. 24. 20:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Miért hiszitek azt hogy ez a normális?

Amúgy nem tudjátok, hogy miért nem iszom... Apám alkoholista, tönkretette anyám életét, molesztált, vert, mikor kisebb voltam, azóta undorodom az alkoholtól egy kortytól hányok. Sajnálom, hogy csak azt látjátok, ami ti vagytok.

2011. júl. 24. 21:42
 12/36 anonim válasza:
Ne innin menj az egyetemre te értéktelen sz@r. Ha inni akarsz szívd le apád autójából az ablakmosó folyadékot. Remélem kib@sznak, és kibuksz, ahelyet hogy a csökött agyadat edzenéd. Tarkón lövés.
2011. júl. 24. 21:59
 13/36 anonim ***** válasza:

21:42

Nem azzal van a baj, hogy te nem iszol, hanem azzal, hogy kérdés nélkül szétfröcsögik a magadfajták az összes ilyen kérdést.

2011. júl. 24. 22:26
 14/36 anonim ***** válasza:

„Az ilyen önmegtartóztató egyének miért éreznek magukban mindig késztetést, hogy benyögjék az ő értékrendjüket a nem erről szóló témába?”

„21:00 Nem is tudod mi az élet, a fiatalság. Menj aludni, gondolom már már a negyed 10 is késő a begyöpösdött fejednek”

„Nem azzal van a baj, hogy te nem iszol, hanem azzal, hogy kérdés nélkül szétfröcsögik a magadfajták az összes ilyen kérdést.”

Jó kérdés a közoktatás, tanfolyamok, iskolák témában!!!Ez igen ez idevaló téma!! Meg is érkezett hozzá a degenerált, csürhebanda (!)

2011. júl. 24. 23:26
 15/36 anonim ***** válasza:
23:26 Mégis mi egyetemre járunk és többre visszük, mint te valaha azt gondolnád, mert merünk éni. Te meg csak nézd a tv-t, olvassgass ha az megnyugtat
2011. júl. 24. 23:32
 16/36 anonim ***** válasza:
gratulálok, hogy egyetemistaként ez a legnagyobb problémád :)
2011. júl. 25. 08:50
 17/36 anonim ***** válasza:
Mondjuk engem sokkal inkább az érdekel,hogy hogyan tanulhatnám meg a legjobban a szakmát.Hiszen azért megyek.Mélységesen elítélem a hozzáállásodat,bár örülök is az ilyen f.szkalapoknak,mert később a munkaerőpiacon még találkozunk.Majd ott mindenkinek megtérülnek az erőfeszítései...
2011. júl. 25. 08:59
 18/36 anonim ***** válasza:
08:59 Veled ellentétben én már dolgoztam egy csomó helyen, még se fogok lemondani a bulizásról, csak mert ilyen kis f@szkalpok nem tudják elviselni a normális diákokat. MInek mész te egyetemre jesszus? -.-" kis sznob vagy te, aki embernek sz@r... ha lennének barátaid nem így beszélnél ;) na pá (most mindjárt jön a válasz, h "nekem vannak barátaim", de kár a gőzért, a fene se hiszi el te nyomorék)
2011. júl. 25. 12:33
 19/36 anonim ***** válasza:
Ha nem iszok, és én leszek a főnököd a munkahelyeden, már megérte.
2011. júl. 25. 13:06
 20/36 anonim ***** válasza:
Főnök sosem lesz belőled, mert ebből a hozzáállásból látszik, hohy kis alamuszi, visszahúzódó, sznob, csicska ember vagy, ilyenekből pedig sosem lesz főnök. De ezt gondolom már tapasztad korábbi tanulmányaid során, hogy sosem te voltál a falkavezér ;)
2011. júl. 25. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!