Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan eddzem magam? Felvettek...

Hogyan eddzem magam? Felvettek az egyetemre de nem bírom eléggé az alkoholt.

Figyelt kérdés
Ezen a képességemen szeretnék javítani! Nagyon elszánt vagyok, minden tanácsot szívesen fogadok. Tegnap láttam egy filmet amiben ún. sörbongot használtak. Én is csináltam egyet magamnak de amikor kipróbáltam megszédültem és lefejeltem a kredencet. Ezek után érdemes próbálkozni szerintetek?
2011. júl. 24. 20:50
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

A válasz jön,igen...

Vagy nem szeretnéd?

Vannak barátaim,igen.Nem bulikból ismerem őket,hanem gyerekkoromból és igaz barátaim voltak eddig.Ember vagyok és nem sznob.Talán,már buliztam annyit vagy még többet is,mint te,de talán fiatalabb is vagyok nálad.Ismerem a kérdező hozzáállását és a végletekig való hajszolását is.

Én olyan úton jutottam be az egyetemre,amit másoknak nézni is rossz volt,nem pedig végigcsinálni.Sok és nagy erőfeszítéseimbe került ez.Rájöttem,mi az amiben dolgozni tudok és szeretek majd később és amiben komoly eredményeket szeretnék elérni.És én ennek okán és eredményeképpen kerültem be a FELSŐOKTATÁSBA.Megértem én,hogy a kemény munka közben szükséges a lazítás.Ez kell hozzá.De egyátalán nem kell EGYETEMRE járni ahhoz,hogy az ember segghülyére vedelje magát.Ezért remélem,nem baj,ha nem értek egyet a kérdező szándékával.És remélem az sem baj,ha kis szívfájdalommal tekintek arra és értetlenkedek,hogy amiért nekem kőkeményen meg kellett dolgoznom egymagam,azt mások oly könnyen elpazarolják.

2011. júl. 25. 13:25
 22/36 anonim ***** válasza:
Ja,ami meg téged illet...Néhány éve én is élem a nagybetűst...És arra lettem figyelmes,miközben néztem a sikeres embereket meg a csicskahuszárokat,hogy aki valóban sikeres,annak nincs igénye arra,hogy akár szóban lenyomja a másikat.Szóval verheted nekem a nyáladat alfáról meg omegáról,de szerintem te csak egy macskajancsi vagy,aki itt éli a képzeletbeli identitását.Ennyi.
2011. júl. 25. 13:37
 23/36 anonim válasza:
ha te egyetemista vagy az én 8 állt.osztályom többet ér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. júl. 25. 13:43
 24/36 anonim ***** válasza:
13:43 Majd ha elvégezted a szakmunkásodat, akkor pattogj itt;) Mellesleg hiába pattog itt mindenki, úgy is tudjátok, h nekünk van igazunk, de ti csak éljetek a saját kis burkotokban, ne bulizzatok, ne éljetek, de remélem gyereketek nem lesz, utálnám ha ilyen konzervatív és buta emberek lennének. Dolgozzatok csak, ilyen hozzállással úgy se juttok majd egyről a kettőre, mint normálisabb társaitok ;) De csak hajtogassátok a h.lyeségeiteke, de ne zavarjon, h mindenki rajtatok röhög xD
2011. júl. 25. 13:46
 25/36 anonim ***** válasza:
Nemmmtudommm,felfigyeltél-e már arra,hogy a tömeg nem okos?Meg szerintem senki nem röhög rajtunk.Te állítod be úgy a helyzetet,mintha ez lenne.Még te is csak kínodban röhögsz.Dehát,ha szerinted nem jutunk semmire,ám legyen.Végül is elfogadható és könnyen emészthető a válaszod,mert annyira jelentéktelen.Ha nem mondasz ilyet,sem lenne más a helyzet.Én végeztem.Kikapcsolódtam a "vitából".
2011. júl. 25. 14:01
 26/36 anonim ***** válasza:
Nincs már több használható érved mi?:D Lényegtelen, úgy is marhaságokat beszélsz, de majd felfogod egyszer ;)
2011. júl. 25. 14:13
 27/36 anonim ***** válasza:
Nincs.Majd megfeszültem,hogy megnyerjem a "vitát",de a mester legyőzött.
2011. júl. 25. 18:34
 28/36 anonim válasza:
13:46 kis hülye sznob több van a 8 osztálytól a diplomátok nem ér semmit, mert ahhoz ész is kel a papír semmi azt aaaaaaaaaaaaaapú megvette.
2011. júl. 26. 12:21
 29/36 anonim ***** válasza:
12:21 Meddig erőlködsz még?:D Nem tűnt fel, h senkit nem érdekel a 8 osztályoddal?:D
2011. júl. 26. 12:49
 30/36 anonim válasza:
12:49 ha senkit nem érdekel akkor miért reagáltál rá?
2011. júl. 26. 13:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!