Ufó-szakértők! Lehetséges, hogy én is földönkívüli vagyok?
Mindig egyedül lógok, és nem érzem magam magányosnak. A szüleimre se nagyon hasonlítok. Nagyon jó a látásom és a hallásom. Azt mondják rólam, hogy fura vagyok. Kora gyerekkoromtól kezdve erős szexuális késztetésem van. Az S betűt se tudom kimondani. Néha meg akarok enni egy embert, de persze nem tenném. Lehet, hogy földönkívüli vagyok, csak a szüleim örökbe fogadtak?
Nem vicc kérdés, akkor valami viccesebbet írtam volna...
Most mit hülyítitek szegényt? XD
Csak hogy fölvilágosítsalak: a Kripton az egy nemesgáz, vagy pedig az a bolygó ahonnan a mese szerint Superman (Kal-El) származik.
Jaj, végre valaki aki komolyan veszi ezeket! Azt hittem egyedül vagyok űrlény a földön. De most már rájöttem hogy vannak társaim! Igázzuk le együtt az emberiség 30%-át!
És megnyugtatlak, valóban Kriptoni vagy, akárcsak mi! Én igaz, másféle fajból származom, egy Kriptoni csillámpóni vagyok.
Ti tiszta debilek vagytok!!!!
Fejen kéne titeket b@szni h észhez térjetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!