Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ufó-szakértők! Lehetséges,...

Ufó-szakértők! Lehetséges, hogy én is földönkívüli vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig egyedül lógok, és nem érzem magam magányosnak. A szüleimre se nagyon hasonlítok. Nagyon jó a látásom és a hallásom. Azt mondják rólam, hogy fura vagyok. Kora gyerekkoromtól kezdve erős szexuális késztetésem van. Az S betűt se tudom kimondani. Néha meg akarok enni egy embert, de persze nem tenném. Lehet, hogy földönkívüli vagyok, csak a szüleim örökbe fogadtak?

Nem vicc kérdés, akkor valami viccesebbet írtam volna...

2011. ápr. 28. 18:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:

"Mégis mire válaszra gondolsz? Szerintem mindenki,aki normálisat adott,eléggé kifejtette,hogy mit is akar neked mondani."

Igen, azt, hogy hülye.

2011. ápr. 28. 19:02
 32/63 A kérdező kommentje:

Igen és köszönöm. Csak átrakták a Humorba, ahova gondolom nem járnak túl nagy ufószakértők.

De még egy kérdés: az emberekkel nemzőképes vagyok?

2011. ápr. 28. 19:02
 33/63 A kérdező kommentje:
Mármint nem a lehülyézéseket köszönöm, hanem aki írta, hogy valószínűleg kriptoni vagyok.
2011. ápr. 28. 19:03
 34/63 anonim ***** válasza:
még nem hallottam olyanról aki utódot nemzett volna a bolygón, de előfordulhat...
2011. ápr. 28. 19:05
 35/63 A kérdező kommentje:
És amúgy nem éleszthetnénk újra a földön a kultúránkat? Mert tökre szeretnék találkozni a többi kriptonival. Meg nyithatnánk ilyen iskolákat is, ahol tanulnánk Kripton történelméről, meg megtanulnánk a kriptoni nyelvet.
2011. ápr. 28. 19:05
 36/63 anonim ***** válasza:
ehhez ki kell irtani az emberiség 30%-át, megtörni a lelküket és szolgasorba állítani a maradékot. talán ez után, viszont ez a folyamat még eltarthat egy ideig...de várunk. mi ráérünk:)
2011. ápr. 28. 19:08
 37/63 A kérdező kommentje:
Talán halhatatlanok vagyunk?
2011. ápr. 28. 19:09
 38/63 anonim ***** válasza:
Nem kell túlzásba vinni. Attól,hogy még volt itt egy 'kriptoni' aki azt mondta,hogy onnan származol,nem biztos,hogy tényleg úgy van.
2011. ápr. 28. 19:09
 39/63 A kérdező kommentje:

De azért szeretnék tartozni valahova.

Jó lenne beszélgetni egy asztrobiológussal, hátha többet tud.

2011. ápr. 28. 19:11
 40/63 anonim ***** válasza:
csak lassabban öregszünk, mint az emberek. jóval lassabban. van a legidősebb kriptoni aki a földön él már több, mint 400 éve él itt
2011. ápr. 28. 19:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!